RAZANTNÍ SNÍŽENÍ CEN PRODUKTŮ D-LINK

26. 4. 2007

[Tisková zpráva] Praha, 26. dubna 2007: Společnost D-Link, přední dodavatel síťových a komunikačních řešení, oznamuje razantní snížení cen produktů s technologií Wireless G, a to včetně bezdrátových modelů řady G 108/MIMO. Cena produktů řady G v řadě případů klesla o více jak 20 procent.

Produkty Wireless G
Mezi výrobky Wireless G společnosti D-Link patří velký výběr bezdrátových komponentů a řada produktů je nyní nabízena s cenou o cca 20 % nižší. Zlevněny jsou produkty jako například bezdrátový směrovač DI-624 a DI-784. Dále bezdrátový adaptér DWL-G650 a jeho varianta DWL-G650M Super G s technologií MIMO. Pro uživatele dávající přednost bezdrátovým řešením v kombinaci se silným stolním PC je určen produkt DWL-G520M. Cenové zvýhodnění se týká i PCI Adaptéru DWL-G520.

Vlajkovou řadu společnosti D-Link v současné době tvoří produkty Wireless N.
Implementací produktů Wireless N od D-Link lze získat až dvojnásobný dosah a téměř trojnásobnou rychlost oproti technologii založené na standardu „g“. Hlavními rysy této řady je především inteligentní technologie tří antén. Použití více antén zajišťuje rychlejší přenos dat a lepší signál. Další úpravy proběhly na samotném protokolu. Upraveny jsou fyzické i linkové vrstvy modelu ISO/OSI, především část „Media Access Control“.

„V dnešní době je bleskový přístup k datům nutností, ale spotřebitelé nehledí jen na přenosovou rychlost a dosah. Neméně důležitou roli hraje také bezpečnost, která je u řady bezdrátových N směrovačů řešena podporou moderních standardů pro zabezpečení a spolehlivým firewallem. Neoprávněný zásah z internetu nebo útok na data uživatele je znemožněn a není třeba se obávat používat citlivé aplikace jako např. internetové bankovnictví, „říká Jiří Kraval, Country Sales Manager D-Link pro Českou a Slovenskou republiku „Kromě toho lze pomocí bezdrátových N směrovačů od D-Link zablokovat přístup k vybraným webovým stránkám, případně celým doménám, což je důležité pro ochranu dětí před závadným obsahem. Velice praktické je i časové omezení přístupu na internet. Po nastavení bude možné surfovat na internetu jen ve vybraných hodinách.“ dodává Jiří Kraval.

Bezdrátové N směrovače od D-Link umožňují provoz maximální možnou rychlostí v síťovém prostředí se zařízeními používajícími rozdílné standardy pro přenos dat. Díky vyšší rychlosti a implementaci QoS se také videostreaming bez trhání obrazu, hraní online her bez zpoždění a telefonování přes internet bez výpadků zvuku, i když další uživatelé v síti současně stahují data. Další předností je snadná instalace s programem D-Link Click`n Connect a přátelské rozhraní. Tato řada je navíc dodávána s výjimečně dlouhou zárukou 11 roků, která demonstruje důvěru, jež D-Link vkládá do své technologie a produktů (více na www.dlink.cz).

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není