Real - estate portál CPM nabízí téměř 800 nabídek nemovitostí k investování

[Tisková zpráva] Ostrava, 3.11. 2009 – Akciová společnost AVÍZO, a.s. uvedla na web novou verzi svého portálu pro developery i ostatní subjekty podnikající v oborech souvisejících s investiční výstavbou v real - estate sektoru, portál Czech Property Market (CPM), www.eCPM.cz. Tento portál je výjimečnou příležitostí pro investory, developery, finanční instituce, stavební společnosti i partnery developerů prezentovat sebe i své projekty odborné i široké laické veřejnosti.

Podstatou obsahu portálu CPM je unikátní strukturovaná databáze podrobně popsaných téměř 800 investičních příležitostí v ČR, na Slovensku a v Polsku, pro které jejich vlastníci, zejména municipality, kraje, soukromé subjekty, církve či stát, hledají vhodného investora.

Zájemcům o přístup do této databáze je nabízena vyhledávací služba. „Na základě konkrétního požadavku potenciálního investora administrace portálu CPM vyhledá ve své databázi investičních příležitostí ty, které se co nejvíce shodují s parametry zadanými zájemcem. Jednotlivé nemovitosti jsou v databázi precizovány až několika desítkami parametrů. Kromě obvyklých kritérií lze nemovitosti na portálu vyhledávat například i podle způsobu jejich budoucího nabytí investorem (koupě, dražba, výběrové řízení), podle stupně technické vybavenosti stávajícího objektu, lze také vzít v úvahu případné ekologické zátěže váznoucí na objektu, předpokládané využití v souvislosti s územním plánem, vzdálenost od nejbližší dálnice nebo letiště ad.,“ popsal výhody nové služby manažer portálu Ing. Jaroslav Golomb.

„Výhledově připravujeme spuštění zcela automatizované verze vyhledávání investičních příležitostí podle parametrů zadaných samotným zájemcem, jejíž schopnosti si pak bude moci bezplatně vyzkoušet každý uživatel portálu. Ještě na podzim tohoto roku bude databáze investičních příležitostí do nemovitostí postupně rozšiřována o další nabídky ze Slovenska. Očekáváme, že portál bude přínosem především pro města a obce, kterým se zde nabízí jedinečná příležitost zcela bezplatně vložit nabídku svého nepotřebného nemovitého majetku do naší databáze a zvýšit tak výrazně šanci na nalezení vhodného investora,“ dodal ředitel společnosti AVÍZO Ing. Ivan Mráz

Více informací o nabízených produktech a službách portálu CPM jsou k dispozici na stránkách www.eCPM.cz

O mediálním holdingu AVÍZO
Předmětem činnosti společnosti AVÍZO, a.s. a jejích dceřiných společností v Plzni a Českých Budějovicích (AVÍZO Holding) je především zpracování, distribuce a prodej databázově strukturovaných informací.

Společnost AVÍZO, a.s. působí na mediálním trhu již od ledna 1990 a v současné době vydává 12 tištěných inzertních titulů a provozuje 3 internetové servery s celkovou návštěvností přes 1.200.000 přístupů měsíčně. Více informací na www.AVIZO.cz

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání