RealityMix.cz umožňuje smlouvat o ceně nemovitostí

19. 8. 2009

[Tisková zpráva] Od 19. srpna letošního dostane internetový portál RealityMix.cz celou řadu nových funkcí, které zvýší efektivitu nákupu i prodeje nabízených nemovitostí. Uživatelé budou mít k dispozici nový kontaktní formulář, který jim umožní domluvit si prohlídku nemovitosti, sledovat její cenu nebo nabídnout za její koupi vlastní částku. Další novinkou je přímé srovnání hypoték, které je na nemovitost možné čerpat.

I přesto, že je současný realitní trh zasažen probíhající ekonomickou krizí, daří se serveru www.realitymix.cz neustále zvyšovat svou návštěvnost. V současné době obsahuje přes 100 000 nabízených nemovitostí a i když celý segment klesá, RealityMix.cz měl v první polovině roku 2009 o 30 % více návštěv, než tomu bylo v loňském roce. Jednou z příčin úspěchu je neustálá aktualizace portálu podle posledního vývoje a trendů v oboru.

“Internet už při nákupu nemovitostí dávno neslouží jenom jako doplňkové médium,“ uvádí Jan Štěp, ředitel společnosti DALTEN media. “Stále více zájemců jej využívá jako primární zdroj informací. Z tohoto důvodu na náš realitní portál přidáváme nové funkce, které urychlí procesy vedoucí k prohlídce a případné koupi nemovitosti.“

Klíčovou novou funkcí je umožnění kupujícímu navrhovat vlastní cenu, kterou je ochoten za nemovitost zaplatit. Možnost smlouvat o ceny nemovitostí je ve světě zcela běžným jevem, u nás na něj zatím zákazníci nejsou příliš zvyklí. Přitom je to jeden z nejlepších nástrojů, jak rozhýbat strnulý trh. Tato unikátní funkce tak pomůže jak zákazníkům, tak realitním kancelářím, které si na základě nabídek budou moci udělat lepší přehled o zájmu jimi nabízené nemovitosti. Zároveň si budou kupující moci přímo domluvit prohlídku.

Další praktickou novinkou je funkce sledování cen, která zájemce upozorní emailem v případě, že se cena vybrané nemovitosti dostane na jím požadovanou úroveň. Pro lepší rozhodování bude inovovaný RealityMix.cz obsahovat také přehled hypotéčních úvěrů a úrokových sazeb všech bank. Zájemce tak snadno pozná, zda je pro něj investice do vybrané nemovitosti dostupná.

RealityMIX.cz
Realitní server, na kterém mohou inzerovat realitní kanceláře, developeři, ale i ostatní uživatelé, kteří chtějí nabídnout svou nemovitost k prodeji či pronájmu.

Jedná se o jeden z nejnavštěvo­vanějších realitních serverů v České republice, který nabízí svým uživatelům vysokou návštěvnost a umožňuje rychlý a efektivní prodej nabízených nemovitostí.

Server RealityMIX.cz provozuje společnost DALTEN media, patřící do skupiny Centrum Holdings.

Centrum Holdings
Centrum Holdings je internetový mediální dům s působností ve střední a východní Evropě. V České republice provozuje například značky Atlas.cz, Centrum.cz, Aktuálně.cz, ICQ, Xchat.cz, Cars.cz, realityMix.cz nebo Žena.cz. Na Slovensku pak Atlas.sk, Centrum.sk, Mapy.sk či Wanda.sk. Vlastníkem Centrum Holdings je americký fond Warburg Pincus. Společnost také vlastní 75% podíl v chorvatském portálu Net.hr, který tak rozšiřuje portfolio uvedených služeb.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO