Přesná letecká záchranná služba: Rega přechází na dynamické SAP služby od T-Systems

[Tisková zpráva] Změna ze statických na dynamické SAP služby. Rozšíření stávajícího kontraktu.

Švýcarská letecká záchranná služba Rega přechází ze statických SAP služeb na dynamické od společnosti T-Systems. Současně s tímto přechodem dochází k prodloužení kontraktu na další období. SAP aplikace tvoří základ pro zaměstnance a technické vybavení v záchranné službě Rega, která poskytuje přibližně 14.000 záchranných misí ročně. Výsledkem přechodu na dynamické služby bude pro švýcarskou nevýdělečnou organizaci pružná reakce na požadované změny v SAP kapacitách přesně na čas.

„T-Systems zajišťuje přístup ke zdrojům podle potřeb a v nejkratším čase a platit budeme jen za služby, které aktuálně použijeme,“ říká Francois Hochstrasser, manažer informačních technologií v organizaci Rega. Veškeré SAP služby poskytované společností T-Systems jsou provozovány v datových centrech v Zollikofenu a Langenthalu. Bezpečnost řešení podtrhuje vzájemná zastupitelnost obou center a umožňuje tak plný provoz 365 dní v roce v souladu s tím, jak Rega funguje – lidé mohou kdykoliv počítat s rychlou pomocí ze vzduchu.

„Rega nyní bude těžit z operativního modelu, který umožňuje pružné poskytování výpočetního výkonu a infrastruktury a tento model může být dynamicky měněn spolu s flexibilním obchodním modelem,“ říká René Mulder, ředitel divize pro korporátní zákazníky a člen představenstva společnosti T-Systems ve Švýcarsku.

Organizace Rega, která má své sídlo na letišti v Zürichu a provozuje dvanáct vrtulníkových základen ve Švýcarsku, používá služby společnosti T-Systems od roku 2003. Nový kontrakt změní charakter poskytovaných služeb ze statických na dynamické. T-Systems poskytuje služby také dalším zákazníkům ve zdravotnickém odvětví, řadě nemocnic, pojišťovnám a lékárnám.

Dynamické služby SAP poskytuje společnost T-Systems i v České republice prostřednictvím vlastních datových center. Pro zdravotnictví disponuje T-Systems unikátním informačním systémem založeným na integraci řešení SAP ISH a i.s.h.med.

O společnosti T-Systems
Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy.

T-Systems Czech Republic nabízí síťově orientovaná ICT řešení a služby zahrnující systémovou integraci, implementaci a provoz ICT systémů. Zaměřuje se především na podnikovou klientelu, a to jak na nadnárodní koncerny s celosvětovou působností, tak i na významné lokální podniky. V roce 2009 činily výnosy společnosti přes tři miliardy korun.

Skupina T-Systems patřící do koncernu Deutsche Telekom AG je jedním z vedoucích evropských poskytovatelů služeb a řešení informačních a komunikačních technologií (ICT) pro podnikové zákazníky. Skupina má přes 45.000 zaměstnanců ve více než 20 zemích světa a její výnosy v roce 2009 činily přibližně devět miliard eur.

Služby společnosti T-Systems představují pro zákazníky optimalizaci procesů, zlepšení kvality a snížení nákladů na oblast interních ICT systémů. To ve svém důsledku poskytuje zákazníkům vyšší flexibilitu a možnost koncentrace na jejich hlavní předmět činnosti.

Informace o společnosti a jejích službách najdete na internetových stránkách www.t-systems.cz nebo na mezinárodních stránkách www.t-systems.com.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna