Restaurace&penzion U labutě s novou webovou prezentací díky KAKTUS Software

[Tisková zpráva] Praha, 5. ledna 2011 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že ukončila projekt implementace nové webové prezentace pro Restauraci&penzion U labutě (www.restauraceulabute.cz) v Praze 4 Krči. Nová webová prezentace poskytne hostům nově zrekonstruované restaurace a penzionu přehled o poskytovaných službách a snadnou možnost jejich rezervace.

Internetové  stránky přehledným způsobem poskytují informace o službách, které nabízí restaurace s penzionem jako např. jídelní a nápojový lístek, fotogalerii, historii objektu, 3D prohlídku prostor či aktuálně plánované akce. V záložce penzion je možné vytvořit rezervaci vyplněním on-line formuláře.

Celý  webový systém je postaven na redakčním systému WebPublisher 2009. Provozovatelé webových stránek mohou WebPublisher 2009 vyvinutý společností KAKTUS Software snadno a intuitivně ovládat bez odborných znalostí v prostředí podobném např. s kancelářskými aplikacemi Microsoft Office. Připojit se k redakčnímu systému je možné kdykoliv a odkudkoliv prostřednictvím internetového prohlížeče.

O Restauraci&pen­zionu U labutě# Počátky bývalého zájezdního hostince, dnes Restaurace a penzionu U Labutě v Krči, se tradují od roku 1499 na trase mezi Prahou a Vídní. Období od června 2009 byla novým majitelem realizována rozsáhlá rekonstrukce objektu – zcela nově vzniklo skladové zázemí, malá a velká zimní zahrada, veškeré sociální zařízení a venkovní terasy s kapacitou 140 míst. Došlo k využití veškerých půdních prostor, jak pro potřeby nově zřízeného penzionu, tak pro galerii s příjemným posezením nad tanečním sálem, přičemž celkový počet míst k sezení v jednotlivých sálech je 183. Pro návštěvníky restaurace a penzionu s kapacitou 23 lůžek bylo vybudováno vlastní parkoviště pro 15 osobních vozů. Více informací lze nalézt na www.restaurace­ulabute.cz.

O KAKTUS Software

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích. V rámci vývoje softwaru společnost KAKTUS Software úzce spolupracuje s předními technologickými partnery, mezi které patří například společnosti Microsoft a Oracle. Svá řešení poskytuje podnikům a organizacím z nejrůznějších odvětví. Portfolio zákazníků je velmi široké a zahrnuje nejen střední podniky, ale také giganty z oborů telekomunikací, obchodu, pojišťovnictví, logistiky, dopravy i státní správy apod. Více informací o společnosti lze nalézt na www.kaktus.cz.

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák