Retail Info spouští affiliate program

[Tisková zpráva] Internetová společnost Retail Info, která provozuje několik webových projektů o nakupování, spustila novinku v podobě vlastního affiliate programu. Jeho prostřednictvím nabízí partnerům provizi za zobrazení reklamy na projekty Retail Info. Společnost plánuje pomocí affiliate systému přivádět podstatnou část nových uživatelů a zároveň tímto způsobem budovat nové prodejní kanály.

Praha, 17. června 2010 – Affiliate program Retail Info, jehož součástí jsou weby AkcniCeny.cz, oBydleni.cz a Monitor.cz, umožňuje velkým portálům, ale především malým webům či blogerům zapojit se do nejrůznějších kampaní od výdělku za klik po podíl na zisku. Partneři také mohou vybírat z velkého množství reklamních formátů. Do affiliate programu se může registrovat jakýkoli majitel webu na internetové stránce www.eretail.cz. Výše provize se pohybuje od 1 Kč za klik až po 25 % z výdělku.

„Od našeho partnerského programu si slibujeme výraznější spolupráci s velkými i menšími weby, díky níž si mohou partneři snadno a rychle vydělat zajímavé peníze. Oproti konkurenci nabízíme více projektů v rámci jednoho programu, a bez ohledu na zaměření webu partnera dokážeme pokrýt více cílových skupin. Partner si jednoduše vybere kampaň, stáhne reklamní formát, nasadí na svůj web a může začít vydělávat,“ objasňuje výhody programu Ondřej Hloupý ze společnosti Retail Info.

Během zkušebního provozu v květnu se registrovaly do affiliate programu Retail Info již tři desítky partnerů, přičemž nejlepší z nich si vydělali téměř 5 000 Kč.

O společnosti RETAIL INFO:
Retail Info, s.r.o. je předním českým provozovatelem internetových médií. Společnost provozuje portfolio internetových stránek o nakupování v klasických kamenných obchodech (www.AkcniCeny.cz, www.oBydleni.cz), e-shopech (www.monitor.cz) a bazarech (www.multibazar­.cz). Je aktivní i na Slovensku (www.Zlacnene.sk, www.AkoByvat.sk, www.monitor-cien.sk) a na konci roku 2007 vstoupila na polský trh investicí do společnosti ANT (www.kupujemy.pl, www.promoceny.pl). Od září 2009 provozuje retailový online magazín www.retailinfo.cz.