Revoluční VIERA CAST přináší zábavu z internetu do vašeho televizoru

[Tisková zpráva] VIERA CAST vám umožní například sledovat kompletní archiv vašich oblíbených pořadů televize Nova přímo na obrazovce v obývacím pokoji.

Praha, 22. dubna 2009 – Společnost Panasonic představila nové modely televizorů Panasonic VIERA se špičkovou technologií NeoPDP, které jsou navíc vybaveny unikátní aplikací VIERA CAST. Tato průlomová funkce nabízí snadný přístup k obsahu internetu přímo z pohodlí obývacího pokoje stisknutím jediného tlačítka na dálkovém ovladači, aniž by bylo nutné složitě používat počítač nebo klávesnici.

VIERA CAST poprvé přináší snadno dostupnou zábavu z internetu přímo do televizoru. Po stisknutí tlačítka VIERA CAST na dálkovém ovladači se na obrazovce objeví nabízené interaktivní služby. V pohodlí, na které jste před obrazovkou zvyklí, můžete kdykoli sledovat úplný archiv televize Nova v kvalitě televizního vysílání, sdílet s rodinou a přáteli fotografie v internetových albech Picasa.com, anebo si vychutnávat sportovní klipy stanice Eurosport. Oblíbený YouTube.com tak definitivně opouští monitor vašeho notebooku a stěhuje se na obrazovku televizoru a do reproduktorů domácího kina. K dispozici jsou ale i další informace, například zpravodajství, předpovědi počasí nebo informace o ceně akcií. Díky jednoduchému a přehlednému ovládání mohou službu využívat všechny generace.

„Společnost Panasonic opět udává směr budoucnosti domácí zábavy“ říká Lukáš Holub, produktový manažer televizorů Panasonic VIERA pro Českou a Slovenskou republiku a dodává „Poprvé v historii měníme televizor z pasivního média na aktivní prostředek zábavy a lze očekávat, že tímto směrem půjde i další vývoj. V budoucnu si tak každý bude moci vybrat pouze takovou skladbu pořadů, která ho opravdu bude zajímat“.

VIERA CAST je k dispozici zdarma nejen v nových modelových řadách televizorů G15, V10 a Z1, ale i v domácích kinech a všech blu-ray přehrávačích uvedených na jaře 2009. Pokud má uživatel zájem o službu VIERA CAST a již si nový televizor pořídil, není tedy nutné jej měnit.

O společnosti Panasonic
Panasonic Corporation je světovým leaderem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, obchodních a průmyslových aplikací. Společnost sídlící v japonské Ósace vykázala za finanční rok končící 31. březnem 2008 čisté konsolidované tržby ve výši 9 068,9 miliard japonských jenů (zhruba 90,7 miliardy amerických dolarů). Akcie společnosti jsou obchodovány na burzách v Ósace, Nagoji a New Yorku (NYSE: PC). Více informací o společnosti a značce Panasonic najdete na internetových stránkách http://panaso­nic.net

Společnost Panasonic působí v mnoha oblastech lidské činnosti a téměř v každé zemi naší planety. Dlouhodobě si uvědomuje globální odpovědnost k životnímu prostředí, a proto se zavázala ochraňovat přirozené zdroje a rozvinula řadu ekologických aktivit. Například jako první na světě Panasonic odstranil z produktů olovo a rtuť, neustále snižuje energetickou náročnost svých produktů a emise CO2 a zmenšuje balení jednotlivých výrobků.

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů