Agentura RobertNemec.com přináší službu audit Google Analytics zdarma

[Tisková zpráva] Praha 13. října 2009 – Internetová reklamní agentura RobertNemec.com (www.robertnemec.com) přináší novou službu audit Google Analytics zdarma. Jde o bezplatnou kontrolu nastavení účtu v Google Analytics. „Zjistili jsme, že drtivá většina webů v Česku má Google Analytics špatně nastaveny. Proto jsme rozhodli pomoci webmasterům a podnikatelům touto bezplatnou službou,“ vysvětluje smysl služby ředitel agentury Robert Němec.

RobertNemec.com v rámci auditu zdarma a ručně zkontroluje implementaci Google Analytics Tracking Code a jeho verzi, nastavení profilu včetně konverzních cílů a definování cesty k cíli, nastavení filtrů a jejich aplikaci ve správném pořadí, přijímání výsledků pouze z daného webu a správné propojení Google Analytics a Google AdWords.

Špatně nastavené Google Analytics vede k nepřesnostem v datech a někdy i k jejich ztrátě. Agentura RobertNemec.com toto nastavení zkontroluje, upozorní na případné změny a navrhne jejich řešení.

„Uživatelé nám dají přístup ke svému účtu v Google Analytics, my vytvoříme duplicitní profil a v něm provádíme veškeré úpravy, původní profil tak zůstává zachován,“ vysvětluje analytička Klára Boháčková.

Více informací o službě a možnost provedení auditu najdete na http://www.ro­bertnemec.com/go­ogle-analytics-audit-nastaveni/

Agentura RobertNemec.com spravuje více jak 160 profilů v Google Analytics s návštěvností přes 5 000 000 návštěv. Pomáhá s nastavováním Google Analytics a jejich správou firmám jako je AAA AUTO, WDF – Web Design Factory nebo magazínu Profit.cz.

O RobertNemec.com
RobertNemec.com (www.robertne­mec.com) je přední česká internetová agentura založená v roce 2001. Zaměřuje se na zvyšování efektivity podnikání na internetu. Mezi její klienty patří např. DATART, T-mobile, Orange SK, Pfizer, Mountfield, CzechInvest, Merck/MSD, Ministerstvo zahraničních věcí, České radiokomunikace, FujiFilm, AAA AUTO a desítky dalších.