Rodina Shop.cz se rozrůstá o inzertní server

Rodina SHOP.cz se rozrůstá o inzertní server

Vsetín, 8. října 2003 – Známá skupina elektronických obchodů SHOP.cz rozšiřuje své služby zákazníkům o bezplatnou řádkovou inzerci na serveru inzerce.shop.cz. Inzertní aplikaci vytvořila společnost Šilhavý s.r.o.

Nová součást rodiny SHOP.cz je dostupná na adrese http://inzerce­.shop.cz nebo z titulní stánky www.shop.cz. Textová inzerce je přijímána zdarma a inzerovat je možné v sedmnácti hlavních rubrikách, které se dále dělí na podrubriky. Návštěvník inzerce.shop.cz tak může nakoupit nebo prodat audio techniku, automobily, nábytek, najít zaměstnání, najít si byt nebo spolubydlícího.

Služba inzerce.shop.cz nabízí komfortní služby. Návštěvníkům je také k dispozici přehledné členění inzerátů a propracované vyhledávání. Každý uživatel má možnost vytvořit si svůj účet, ve kterém má přehled o svých inzerátech, odeslaných i přijatých odpovědích a také o svých hlídacích psech. Hlídací pes je speciální funkce, která umožňuje specifikovat inzerát, který návštěvník hledá a pokud se inzerát, splňující podmínky, objeví v budoucnu v databázi, bude inzerát odeslán na adresu zadavatele hlídacího psa.

Inzerce.shop.cz pochází z dílny společnosti Šilhavý s.r.o., která pro potřeby inzertního serveru vyvinula inzertní aplikaci. Samostatná aplikace využívá jádro publikačního systému Rozruch 2.0., což umožňuje také integraci aplikace do publikačního systému. Inzerce.shop.cz tak využívá všech výhod, které Rozruch 2.0 poskytuje. Jedná se zejména o rychlou, stabilní a bezpečnou architekturu.

V případě zájmu o další informace, prosím kontaktujte:

Radek Šilhavý

Šilhavý s.r.o.
+420 571 424 867
+420 603 704 544
radek@silhavy.cz

O společnosti Šilhavý s.r.o.

Společnost Šilhavý s.r.o. (www.silhavy.cz), dodává internetové aplikace a systémy pro publikování na internetu, elektronické obchody, firemní prezentace, publikační a inzertní servery. Klientům nabízí profesionální publikační systém Rozruch 2.0 a řešení elektronických obchodů na bázi systému Zoner inShop3, jehož je předním implementátorem.