ROG ASUS Striker Extreme útočí

[Tisková zpráva] Nová základní deska zjednodušuje stavbu výkonného herního systému.

Praha 23. listopadu – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední světový poskytovatel základních desek, uvádí na trh motherboard Striker Extreme, který ulehčuje stavbu vlastní výkonné herní stanice a identifikaci případných problémů souvisejících s přetaktováním.

Jako čerstvý člen populární série Republic of Gamers (ROG), podporuje Striker Extreme, založený na nForce 680i SLI, procesor Intel Quad-Core a technologii Nvidia Quad-SLI. Je rovněž připravená pro 1,333MHz FSB. Nová základní deska, vyrobena pro hráče, poskytuje výkon pro plynulé zobrazování videa a extrémní provozní nároky.

Snadná a stylová práce se systémem
LCD Poster představuje vynikající funkci pro ladění systémů a upgradů. Namísto kódů totiž LCD Poster, umístěný na pozadí I/O, zobrazuje názvy jednotlivých bootovacích procesů.

V případě, kdy systém nereaguje kvůli špatnému spojení nebo konfiguraci, tak LCD Poster zamrzne na názvu zobrazovaného procesu, který vytuhnutí způsobil, a umožní přesně zjistit, co je třeba vyladit.

Spojení i za horšího osvětlení
Mnoho hráčů zjišťuje, že s rostoucí popularitou LAN a internetových sportovních turnajů, je nastavování a vylaďování jejich počítačů v tmavém prostředí poněkud obtížné.

Striker Extreme však obsahuje funkci EL I/O, která zajišťuje osvícení zpětného I/O panelu pro pohodlné spojení ve špatně viditelných podmínkách. Hráči se tak nemusejí obávat zablokování svých přístrojů při špatném spojení. LED na desce navíc zajišťují osvětlení návěští na základní desce. Uživatelé mohou LED zapnout spuštěním I/O na pozadí, přičemž toto přepnutí rovněž deaktivuje všechny ostatní okruhy na základní desce s výjimkou LED, které zajišťují bezpečnost během potíží se systémem. Kromě umožnění snadného DIY oživují tyto dvě funkce systém příjemným osvětlením.

Základní deska Striker Extreme rovněž umožňuje jakékoliv přepínání na desce (zapínání a vypínání systému, resetování a mazání CMOS) jediným stiskem tlačítka.

Skvělý zvuk
Zvuková karta SupremeFX, se vzorkováním 24bit/192kHz u všech kanálů, zajišťuje vysoce kvalitní zvuk, a to ať už přes sluchátka nebo 7.1 reproduktory. Připojený mikrofon zahrnuje filtr šumu na pozadí, který detekuje opakované a trvalé šumy (nehlasové signály), jakými jsou například počítačové ventilátory a klimatizace. Zjištěné ruchy pak při nahrávání eliminuje.

3D hry, 3DMark® 06 Advanced Edition, Kaspersky® Anti-Virus v jednom
Součástí balení je Ghost Recon Advanced Warfighter, která se řadí mezi nejoblíbenější hry současnosti a nabízí podporu pokročilých fyzikálních efektů. Oblíbená série 3DMark je jednou z nejpopulárnějších zkušebních aplikací pro profesionály, přičemž její nejnovější verze 3DMark06, která zahrnuje pokročilé SM2.0 a HDR/SM3.0 Shader grafické testy, nyní obsahuje také jednotlivé a vícenásobné testy procesorových CPU.

Produkt Kaspersky® Anti-Virus Personal, založený na pokročilých antivirových technologiích, nabízí prvotřídní antivirovou ochranu jednotlivým uživatelům, ale i domácím kancelářím. Zahrnuje zařízení Kaspersky® Anti-Virus, které nově zabraňuje průchodu škodlivým programům, patřícím v oblasti průmyslu k těm nejzávažnějším.

Shrnutí základních parametrů:

• Intel® Quad-core CPU Ready
  • Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
  • Nvidia nForce® 680i SLI™
  • Dual-channel DDR2 800/ 667/ 533
  • SupremeFX / DTS Connect/ Array Mic / Noise Filter
  • 10 x USB
  • 6 x onboard SATA and 2 x eSATA
  • 2×1394a

Více informací o dalších produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Test Philips 24PFS5231 s Bluetooth repro

Test Philips 24PFS5231 s Bluetooth repro

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU