Sázkaři mají nástroj snů. Et netera postavila pro Fortunu on-line sázky.

13. 4. 2010

[Tisková zpráva] Sázkaři mohou na českém internetu poprvé sázet opravdu živě přímo během sportovní události.

Praha, 12. dubna 2010 – Společnost ET NETERA, přední český dodavatel e-business řešení, připravila pro společnost Fortuna www.ifortuna.cz web o skutečně rychlém, on-line sázení. Projekt Sázky Live se postupně vytvářel a spouštěl v několika fázích. Nyní se završila zatím poslední, čtvrtá fáze, která umožňuje sázejícím velmi snadno a pohodlně sázet živě, přímo během konkrétní sportovní události.

Na první pohled se změnil především design. Je přehlednější, modernější, přístupnější. Zároveň Et netera upravila některé funkce pro sázející, především pak sázkový tiket a kurzovní nabídku, se kterými lze nyní pracovat mnohem jednodušeji. Dosavadní forma Sázek Live vyžadovala od sázejícího vystavit tiket jako u sázení běžného. Spuštěním této poslední fáze se Sázky Live staly opravdu „živé“. V reálném čase se sázkaři zobrazují informace o dané vybrané události – jaký je aktuální stav a co se děje. Zároveň vidí i kurzy na nejrůznější konkrétní akce či stavy a může okamžitě, pár kliknutími myši vsadit, aniž by musel opustit danou stránku či událost.

Velmi zásadní podmínkou úspěchu Sázek Live je, kromě snadného ovládání a bezpečnosti, především stabilita a rychlost. „Web musí být přístupný neustále, je extrémě zatěžován, zejména ve špičkách a vše musí běžet naprosto hladce. I proto jsme kladli velký důraz na vyladěnost architektury,“ řekl Pavel Novák, sales manager společnosti Et netera a.s.

Společnost Fortuna tímto krokem opět posunula laťku on-line sázení o další stupínek. „Nyní máme nejlepší live sázky na trhu. Česká konkurence podobný produkt ani zdaleka nenabízí,“ řekl Michal Hanák, hlavní bookmaker společnosti Fortuna.

Pohled pod pokličku sázkové kanceláře.
Jak vlastně vypadá celé zákulisí on-line sázení? V jakémsi velíně sedí člověk, který bez přestání popisuje, co se právě děje na monitorech, které má před sebou. Ve stejný okamžik, vypisuje bookmaker nové sázky a upravuje kurzy podle aktuálního vývoje. Tato data se ve formátu xml přenášejí do systému, který je zpracuje do flashového rozhraní.

ET NETERA a.s. (www.etnetera.cz ) je ryze česká společnost, která pro své zákazníky vytváří weby. Zpravidla rozsáhlé, sofistikované (oh – lala ;)) a něčím výjimečné. Naši spokojení klienti díky nim komunikují se zákazníky, partnery a zaměstnanci, prodávají, nakupují, zkrátka dělají svůj byznys. Za svou práci ET NETERA získala mnohá zahraniční i tuzemská ocenění. Mezi klienty společnosti patří např. Annonce, Ahold, Datart, DVC (i-legalne.cz), EMG (knizniweb.cz), Fortuna, Telefónica O2, Siemens, Staropramen, Volksbank a další.

FORTUNA (www.ifortuna.cz) je největším provozovatelem kurzových sázek ve střední Evropě. Působí v Česku, na Slovensku, v Polsku a prostřednictvím sesterské společnosti také v Chorvatsku. V Česku a na Slovensku je lídrem v oblasti on-line sázení. Fortuna provozuje zhruba 1 500 poboček a denně obslouží 250 000 zákazníků. 100% vlastníkem Fortuna Entertainment Group je investiční skupina Penta. Investiční skupina Penta koupila Fortunu jako lokální společnost působící v České republice a na Slovensku. Penta následně získala společnost Profesjonal v Polsku. V souladu se strategií expanze byla v r. 2008 k Fortuně připojena i přední chorvatská sázková kanc. Favorit. Fortuna Group zaměstnává přes 3 500 lidí.

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte