Server RadioTV zprovoznil sekci Sledovanost televize

Server RadioTV zprovoznil sekci Sledovanost televize

Praha 16. listopadu 2001 – Sekci věnovanou sledovanosti českých televizních stanic sdružených v Asociaci televizních organizací (ATO) spustil specializovaný server RadioTV (www.radiotv.cz). Obsah sekce tvoří výsledky sledovanosti (share) dosažené u skupin dospělých diváků starších 15 let, mužů starších 15 let, žen starších 15 let a dětí ve věku od čtyř do 14 let od ledna letošního roku.

RadioTV bude sekci aktualizovat každý týden ve středu, v závislosti na zveřejňování nových výsledků, které zprostředkovává ATO. V nejbližší době ji sever rozšíří také o týdenní tabulky nejsledovanějších pořadů jednotlivých stanic a tabulku dvaceti nejsledovanějších pořadů napříč jednotlivými televizemi. Zveřejňování těchto výsledků podléhá souhlasu ATO, který server RadioTV získal v říjnu t.r.

Server RadioTV zahájil provoz 1. listopadu 2001. Jde o internetový deník úzce zaměřený na oblast rozhlasového a televizního vysílání v České republice a na Slovensku. Věnuje se zpravodajství, rozhovorům, anketám, komentářům a úvahám o elektronických médiích u nás. Vedle sekce Sledovanost televizí již druhým rokem zveřejňuje ve zvláštní sekci Poslechovost údaje o poslechovosti českých rozhlasových stanic podle výsledků Mediaprojektu.

Pro další informace kontaktujte:

Jan Potůček
šéfredaktor serveru RadioTV