Seznam.cz je čtvrtou nejobdivovanější firmou v ČR v kategorii informačních technologií

Seznam.cz je čtvrtou nejobdivovanější firmou v ČR v kategorii informačních technologií

Praha, 22. března 2004 (PROTEXT) – Společnost Seznam.cz, a.s., se umístila na čtvrtém místě v kategorii technologických firem v žebříčku 100 nejobdivo­vanějších firem v ČR. Žebříček každoročně sestavuje sdružení Czech Top 100.

„Skutečnost, že Seznam.cz je jednou ze sta nejobdivovanějších firem v naší zemi, vnímáme jako signál, že jdeme správným směrem,“ řekl Ivo Lukačovič, předseda představenstva společnosti Seznam.cz, a. s. 'Přestože největší odměnou jsou pro nás údaje o návštěvnosti našich služeb, toto významné ocenění mě opravdu těší. Přiznávám, že před 8 lety, když jsem doma vytvářel první Seznam, by mě něco takového ani nenapadlo," dodal Ivo Lukačovič.

V 6. ročníku žebříčku 100 nejobdivo­vanějších firem 1500 manažerů, ekonomů a finančních analytiků hodnotilo společnosti v 25 kategoriích podle oboru podnikání. V soutěži mezi sebou soupeřilo zhruba 1000 firem včetně společnosti Seznam.cz, a. s. Mezi kritéria patřily základní ekonomické ukazatele, vztah k zaměstnancům, životnímu prostředí, místnímu regionu nebo charitě, atd.

Seznam.cz, a. s., provozuje nejoblíbenější portál českého internetu na http://www.sez­nam.cz s 2,6 milionu unikátních uživatelů v lednu 2004 (zdroj iAudit). Nabízí uživatelům širokou škálu praktických služeb s cílem zajistit maximální spolehlivost a uživatelskou přívětivost.

Tiskové zprávy, statistiky a další informace o aktivitách společnosti Seznam.cz, a.s. naleznete na PR blogu Seznam.cz na adrese http://PR.seznam.cz

Kontakt:
Tomáš Fiala