Siemens představuje novou značku OpenScale pro služby sjednocené komunikace od různých dodavatelů

[Tisková zpráva] Společnost Siemens Enterprise Communications oznámila výrazné rozšíření své nabídky a novou značku –OpenScale™ – zastřešující portfolio profesionálních a managed služeb. Siemens zároveň hodlá výrazně investovat do posílení své stávající globální servisní infrastruktury a a zrychlit poskytování služeb sjednocené komunikace na softwarové bázi. K hlavním úkolům investičního záměru patří zajištění jednotných pracovních toků napříč globální servisní infrastrukturou Siemens, zřízení nového globálního zákaznického portálu a vytvoření nových nástrojů pro aktivní monitoring sítí.

Cílem této iniciativy je i zásadně zlepšit přehled zákazníků o výkonnosti globálních služeb, zrychlit řešení a poskytnout globální platformu managed services pro projektování a poskytování systémů sjednocené komunikace na bázi IP.

Díky své přítomnosti ve více než 50 zemích světa, schopnosti spravovat systémy třetích stran a portfolia na bázi ITIL je dnes Siemens jedním z nejsilnějších hráčů v oblasti poskytování globálních komunikačních služeb. Zavedení značky OpenScale, architektura portfolia a „předpřipravené“ profesionální a managed služby, spolu s novým investičním programem pak dále upevní konkurenceschopnost firmy jako dodavatele globálních služeb a zákazníkům usnadní orientaci při výběru vhodných služeb z nabídky Siemens.

Nový investiční plán společnosti Siemens v oblasti služeb sjednocené komunikace počítá s vytvořením nového modelu kompetenčního centra pro globální poskytování sjednocené komunikace. Zahrnuje služby v oblasti zabezpečení, konsultace a integrace CRM systémů, stejně jako nové nástroje k vytváření a předběžnému testování globálních systémů VoIP a sjednocené komunikace před jejich uvedením do provozu. Součástí plánu je i zřízení globálního portálu k monitorování a řízení sužeb sjednocené komunikace v reálném čase a zajištění jednotných pracovních toků napříč globální sítí servisních center, center síťového provozu a center podpory služeb společnosti Siemens.

„Naším cílem je poskytovat řešení sjednocené komunikace a naše portfolio globálních služeb umožňuje zákazníkům bez obav využívat té nejmodernější technologie,“ říká Bertrand Humel van der Lee, prezident divize Managed Services společnosti Siemens. „Náš nový investiční plán je stvrzením závazku zdokonalovat služby pro naše zákazníky a vybudovat špičkovou infrastrukturu pro poskytování softwarových komunikačních řešení.“

Globální servisní infrastruktura společnosti Siemens slouží k zajištění potřeb různých typů zákazníků, bez ohledu na jejich velikost, geografické pokrytí, rozsah interního know-how či použitých dodavatelských řešení. Siemens zabezpečuje správu řešení různých dodavatelů a technologií, systémovou integraci i různé varianty financování při pořizování a implementaci nových technologií. Pro řadu stávajících zákazníků představuje globální nabídka služeb Siemens, odpovídajících standardům ITIL a pokrývajících širokou škálu technologií, nezbytný předpoklad jejich úspěchu.

„Součástí inovativní komunikace musí být globální služby,“ říká Christian Teickner, manažer pro telekomunikace a mobilní služby ve společnosti Heidelberger Druckmaschinen. „Naše smlouva se Siemens o poskytování managed services nám umožnila snížit provozní cenu našich systémů a zároveň výrazně zvýšit kvalitu našich služeb.“

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?