Siemens si vybral řešení pro řízení dodavatelů od SAP

9. 11. 2009

[Tisková zpráva] Obě společnosti budou rovněž spolupracovat při vzájemné podpoře svých řešení

Společnost Siemens AG si vybrala řešení pro řízení vztahů s dodavateli SAP® Supplier Relationship Management určené pro online zprostředkovatelské operace, které umožňuje zjednodušit a zautomatizovat nákup. Obě firmy navíc prodloužily vzájemnou smlouvu týkající se podpory doplňkového servisu všech řešení SAP, která zaručují velkým zákazníkům standardní podporu SAP. Smlouva byla prodloužena o tři roky.

„SAP a Siemens jsou obchodními partnery již nějakou dobu, přičemž Siemens je jedním z našich nejlepších zákazníků. Jsme rádi, že můžeme po celém světě pokračovat v poskytování kompletních systémových služeb pro tak významnou nadnárodní společnost,” řekl Erwin Gunst, Chief operating officer ve společnosti SAP.

Siemens výběrem řešení SAP Supplier Relationship Management (SRM) zvýší hodnotu svých současných investic do softwaru SAP® Business Suite, který již zahrnuje některé procesy pro automatizaci nákupu zboží a služeb. K rozšíření partnerství dvou největších technologických společností došlo na základě výběrového řízení, ve kterém byly porovnávány nabídky nejrůznějších poskytovatelů softwarů tohoto typu. Výběrem aplikace SAP SRM Siemens potvrdil svůj závazek přiklonit se k flexibilním a transparentním nadnárodním operacím s cílem zvýšit hodnotu vlastněnou akcionáři a zákaznickou spokojenost.

Kromě toho, že si Siemens z nabízených řešení vybral SAP SRM, se také rozhodl znovu obnovit své servisní partnerství se SAP a zajistit podporu řešení SAP po celém světě. Siemens též požádal SAP, aby na sebe převzal podporu některých domácích řešení Siemens, která jsou propojena na software SAP. Díky důležitým podnikovým procesům běžícím na software SAP, zahrnujícím finance, platby a další, Siemens navíc rozšířil své služby tak, aby zahrnovaly podporu SAP® MaxAttention™, což zvýší možnosti využití SAP při poskytování místní podpory služeb.

„Siemens dal výběrem SAP SRM a prodloužením partnerství jasně najevo, že věří v schopnost SAP poskytnout komplexní podnikové služby. SAP tedy nadále zůstává silným a strategickým dodavatelem Siemens,“ dodal Gunst.

O společnosti SAP
SAP je největším světovým poskytovatel aplikačního softwaru pro podniky a organizace všech velikostí. Subjektům působícím ve více než 25 oborech umožňují řešení SAP být nejlépe řízenými organizacemi svého druhu. Společnost SAP má více než 86 tisíc zákazníků ve 120 zemích a její akcie jsou obchodovány na několika světových burzách – včetně Frankfurt Stock Exchange a NYSE – pod kódovým označením „SAP“. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala přibližně 900 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.

Portfolio SAP BusinessObjects mění způsob fungování organizací prostřednictvím propojení lidí, informací a podnikání. Díky otevřeným řešením, která pracují v heterogenních prostředích a v oblastech jako jsou „business inteligence“, řízení informací, řízení výkonnosti firem a kontrola, řízení rizik a dodržování standardů, umožňuje portfolio SAP BusinessObjects organizacím každodenně uskutečňovat jejich vytýčené strategie.

Více informací najdete na www.sap.com.

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?