SIMAC TECHNIK ČR S NOVÝMI POSILAMI V PERSONÁLNÍ OBLASTI

[Tisková zpráva] Praha 28. března 2007 – Společnost Simac Technik ČR, přední tuzemský integrátor v oblasti infrastruktury informačních a komunikačních technologií, oznamuje, že její řady se rozrostly o řadu nových pracovníků.

„Společnost Simac Technik ČR v minulém roce zaznamenala prudký nárůst obratu i zisku díky zájmu zákazníků o své služby. Udržení kroku s touto poptávkou a zajištění spokojenosti stávajících i budoucích zákazníků si vyžaduje růst i v personální oblasti,“ vysvětluje Jaroslav Štefl, výkonný ředitel Simac Technik ČR.

Michal Sommer (36) nastoupil do Simac Technik ČR na pozici vedoucí obchodního oddělení Státní správy a telekomunikací, kde se postará o řízení a motivaci obchodního týmu s cílem dosáhnout plánovaných výsledků v segmentech státní správy, telekomunikací a zdravotnictví. Do Simac Technik ČR přešel ze společnosti ICZ, kde se zabýval jednotlivými projekty a tvorbou obchodní strategie. Působil také jako Branch Manager – Public Sector ve společnosti NextiraOne Czech. Profesní dráhu zahájil v Českém Telecomu, kde pracoval jako manažer pro zákaznická řešení pro veřejnou správu a měl v péči největší strategické zákazníky firmy z oblasti státní správy včetně řízení projektů z oblasti KI ISVS.

Na novou pozici Senior Business Consultant společnosti Simac byl přijat Milan Ťukal (43). Do jeho kompetencí bude patřit presales a rozvoj portfolia nabízených služeb. Milan Ťukal naposledy působil ve společnosti LogicaCMG na pozici Senior Business Consultant se zaměřením na oblast multiaplikačních čipových karet, a to zejména ve veřejné správě a dopravě. Předtím více než dva roky pracoval jako konzultant především pro jabloneckou společnost Pregis, která poskytuje kompletní outsourcing IT pro Skupinu Preciosa. Podílel se zde na vybudování obchodního oddělení pro externí trhy, předefinování obchodní strategie, na zavádění a optimalizaci procesů potřebných pro získání ISO 9000 apod. Předtím působil mnoho let na marketingových a obchodních pozicích ve firmách Libra Electronics, OASA Computers, Digital Equipment (Compaq) či Microsoft. Milan Ťukal absolvoval Matematicko-fyzikální fakultu UK.

Ze společnosti Microsoft přešel do Simac Technik ČR Luboš Výrostek (46). Jako Professional Services Manager bude zodpovědný za chod celého nového oddělení Professional Services, jež nabízí a prodává služby společnosti Simac včetně project managementu a odbornosti. V Microsoftu se staral zpočátku v rámci divize Business Development Group o ISV a společnosti, které vyvíjely vlastní software. Později ve funkci Enterprise Partner Manager spolupracoval s klíčovými partnery Microsoftu. Předtím pracoval ve firmě CODA jako Sales Manager ERP produktu CODA Financials. Mezi jeho koníčky patří fotbal, cyklistika, v zimě pak rád lyžuje.

Na pozici Key Account Manager se zaměřením na státní správu a telekomunikace nastoupil Lukáš Židlický. Lukáš Židlický (31) má dlouholetou praxi v technických a konzultantských pozicích v oblasti IT například ze společností Pražská teplárenská, Alto Praha, Vojenské stavby, DNS. Dlouhá léta se rovněž zabýval bezpečnostními produkty od světoznámých výrobců ve firmě DNS.

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T