Síť TheInfoPro vyhlásila platformu Hitachi TagmaStore Universal Storage Platform nejvíce vzrušujícím produktem

[Tisková zpráva] SANTA CLARA, Kalifornie — 31. května 2006 — Společnost Hitachi Data Systems, dodavatel řešení Application Optimized Storage™ a stoprocentní dceřiná firma korporace Hitachi, Ltd. (NYSE: HIT), ohlásila, že její revoluční platforma Hitachi TagmaStore® Universal Storage Platform byla vyhlášena „nejvíce vzrušujícím“ produktem pro ukládání dat, jaký v současnosti koncoví uživatelé provozují. Toto označení jí přiřkla nezávislá průzkumná síť TheInfoPro, vytvořená bývalými zaměstnanci společností Gartner, Giga a Bell Labs, která se zabývá základním, objektivním a důkladným průzkumem trhů, dodavatelů, problémů, plánů přijetí a důvěryhodnosti pro investory.

Výsledky byly získány ze strukturovaných rozhovorů se storage profesionály z firem, které se umisťují v žebříčku Fortune 1000 a profilují se v různých tržních vertikálách. Toto uznání potvrzuje unikátnost přístupu Hitachi k úložným systémům optimalizovaným podle aplikačních potřeb, které umožňují uživatelům strategicky sladit podnikové aplikace se storage infrastrukturou. Omezují tím náklady na IT a zvyšují jeho výkonnost, dostupnost a funkcionalitu.

„Uznání, které TagmaStore Universal Storage Platform získala od koncových uživatelů, je odměnou za snahu Hitachi neustále překračovat hranice storage odvětví a vyvíjet nové přístupy s cílem co nejvíce zjednodušit správu rychle rostoucích požadavků na storage a data,“ řekl Hu Yoshida, CTO Hitachi Data Systems. „Výsledky průzkumu TheInfoPro také ukazují nejdůležitější starosti zákazníků, jako jsou mobilita dat, zajištění shody se zákony a vyhláškami, řízení storage systémů a administrace zálohování. TagmaStore USP je navržena tak, aby svými virtualizačními schopnostmi tyto problémy řešila, a vytváří tak novou kategorii v odvětví.“

„Výsledky našich rozhovorů ukázaly, že storage profesionálové z Fortune 1000 se i nadále potýkají s růstem a náklady na řízení storage systémů,“ uvedl Robert L. Stevenson, výkonný ředitel TheInfoPro odpovědný za oblast storage. „TagmaStore Universal Storage Platform je schopná virtualizovat starší storage systémy, asistovat u migrace dat, umožňovat konsolidaci a nabízet rozšířenou funkcionalitu pro zotavení po selhání přes všechny vrstvy storage. Poskytuje tak výkonné řešení pro storage profesionály hledající způsob, jak optimalizovat výkonnost podniku.“

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák