AVerMedia vypouští na trh zcela nový síťový tuner HD HomeFree Duet

[Tisková zpráva] HD HomeFree Duet umožňuje svému uživateli vychutnat si příjem digitální TV na jakémkoliv počítači v rámci domácí sítě

Taipei, 4. listopadu 2010 – AVerMedia Technologies, Inc., jeden z čelných poskytovatelů multimediálních technologií oficiálně oznamuje vypuštění síťového, bezdrátového TV tuneru s podporou HDTV, HD HomeFreeTM Duet. Produkt AVerMedia HD HomeFreeTM Duet, digitální TV box vybavený dvěma TV tunery, je schopen obsloužit v rámci domácí počítačové sítě dva uživatele současně sledující digitální vysílání ve vysoké kvalitě. Uživatelé HD HomeFreeTM Duet mohou sledovat digitální TV, nahrávat a využívat funkce TimeShift a užít si tak nerušeného zážitku z televizní zábavy. Vytvořený jako produkt pro domácnosti a s plnou podporou, HD HomeFreeTM Duet umožňuje bezdrátový příjem nerušeného HDTV signálu v rámci Vaší domácí počítačové sítě, a to až do rozlišení 1080i. Toto vše je zárukou nekompromisní multimediální zábavy.

Fascinující jednoduchost s jakou si nastavíte Vaši vlastní HDTV
Špičková technologie streamování a sdílení HDTV signálu modelu HD HomeFreeTM Duet odesílá jeden sdílený TV signál na dva počítače, ve stejný čas sledující dva zcela rozdílné programy, a to bez nejmenší ztráty kvality. Díky výkonnému hardwarovému rešení se dvěma tunery a jedinou anténou snadno vytvoříte „privátní domácí televizní síť“. Zařízení HD HomeFreeTM Duet stačí připojit k anténě pro příjem digitálního TV signálu a (bezdrátovému) IP routeru, a pak již mohou jakékoliv dva počítače/notebooky připojené k domácí síti a s předinstalovaným softwarem AVerTV 6 HomeFree automaticky přijímat živý TV signál . Oba uživatelé si tak mohou v rámci jediné sítě vychutnat vlastní HDTV program na svém osobním počítači. S AVerMedia HD HomeFreeTM Duet své oblíbené pořady již nikdy nepromeškáte!

HDTV signál i v těch nejrozmanitějších zákoutích Vašeho domova
Hlavním cílem společnosti AVerMedia je zajistit zákazníkovi maximální zážitek z multimediédi­álního obsahu. HD HomeFreeTM Duet byl vytvořen s myšlenkou snadné ovladatelnosti a neomezené HDTV zábavy v jakémkoliv místě Vaší domácnosti. Je schopen vysílat HDTV signál v kvalitě až 1080i v rámci domácí LAN/ Bezdrátové LAN/ HomePlug sítě. S tímto zařízením skončí jakékoliv hádky o sledovaný program. HDTV signál signál bude všude; v jídelně, ložnici a dokonce i v koupelně. HD HomeFreeTM Duet je pefektním řešením pro mladé páry a malé rodiny, které tráví rodinný a osobní čas a prostor dohromady, ve společné domácnosti. Bez otravných kabelů; HD HomeFreeTM Duet představuje aboslutní zážitek z HDTV multimédií.

O společnosti AVerMedia Technologies:
AVerMedia je klíčovým hráčem na poli sbližování digitálních multimediálních video technologií. Mimo vlastní výrobu kompletní řady TV tunerů a osobních video nahrávacích zařízení se AVerMedia zaměřuje i na hardware a software DVR kamerových bezpečnostních systémů, dokument kamery, střižny digitálního videa, TV foto prohlížeče a záznam z TV do PC, a tak splňuje požadavky jak pro osobní použití, tak i v komerční, nebo vzdělávací sféře. V souvislosti s tím AVerMedia usilovně spolupracuje s ODM partnery na kvalitní integraci svých technologických aplikací.