SITRONICS TS dodá billingový a CRM systém do sítě indického operátora Shyam TeleServices

27. 6. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 26. června, 2009 – SITRONICS Telecom Solutions, výrobce telekomunikační infrastruktury, informačních systémů a technologií, podepsal dvě smlouvy se společností Sistema Shyam TeleServices Ltd., dříve známé jako Shyam Telelink Limited. SITRONICS TS implementuje v síti Shyamu své billingové a CRM (Customer Relationship Management) řešení a zároveň zajistí jejich servis.

Společnost Shyam ocenila obě řešení a veškeré navazujících služby, které jí SITRONICS TS poskytne, na 64,2 milionů dolarů. Celý projekt se bude realizovat během tří let ve třech fázích: spuštění systému do ostrého provozu tak bude korelovat s nestále se rozrůstající zákaznickou základnou společnosti Shyam. Implementace nového systému založeného na řešení FORIS umožní indickému operátorovi obsloužit všechny jeho stávající i nové zákazníky a zefektivnit jeho interní obchodní procesy.

Sergey Aslanjan, prezident společnosti SITRONICS, uvedl: „Dodávka pro Shyam je naším největším projektem v Indii. Umožní nám posílit pozici SITRONICSu na tomto velmi slibném trhu, kde v současnosti zakládáme pobočku. Naše billingové a CRM řešení vytváří komplexní flexibilní systém, který společnosti Sistema Shyam TeleServices umožní vyjít vstříc potřebám jejich klientů a zároveň jí umožní adaptovat se na neustále se měnící podmínky trhu efektivně a v co nejkratším čase.“

Systém FORIS, který v současnosti využívá 25 telekomuni­kačních operátorů v České republice, Německu, Rusku, Uzbekistánu a na Ukrajině, uspokojuje potřeby 100 milionů jejich zákazníků.

O společnosti SITRONICS TS
Akciová společnost SITRONICS Telecom Solutions, Czech Republic vznikla na základě společnosti Strom Telecom založené v roce 1993 v Praze. SITRONICS Telecom Solutions je jedním z prvních evropských vývojářů end-to-end řešení v oblasti OSS/BSS systémů pro telekomunikace, komunální služby, energetiku a sítě nové generace (NGN).

Dnes je společnost SITRONICS Telecom Solutions předním dodavatelem komplexních řešení na trzích Ruska, SNS, střední a jihovýchodní Evropy, zemí Asie, Afriky a Blízkého Východu. Společnost má přes 5000 zaměstnanců v Rusku, zemích SNS, České republice, Bosně a Hercegovině, na Slovensku, ve Slovinsku, na Ukrajině, v Indii, Pákistánu a Malajsii. Produkty společnosti SITRONICS Telecom Solutions využívá na 50 telekomuni­kačních operátorů s více než 110 miliony konečných uživatelů v 15 zemích světa. SITRONICS Telecom Solutions je jednou z divizí otevřené akciové společnosti SITRONICS.

Webové stránky společnosti: http://www.si­tronicsts.com/

Otevřená akciová společnost SITRONICS (LSE: SITR) je jedním z předních dodavatelů řešení z oblasti telekomunikací, informačních technologií a mikroelektroniky v Rusku, zemích SNS a s rostoucí účastí na trzích střední a východní Evropy, Blízkého Východu a Afriky. SITRONICS poskytuje své služby více než 3 500 klientům. Svá zastoupení a pobočky má ve 33 zemích světa a své produkty vyváží do více než 60 zemí. Celkem má SITRONICS přes 11 000 zaměstnanců. Hlavní podniky společnosti SITRONICS se nacházejí v Praze (Česká republika) a Aténách (Řecko) – Telekomunikační řešení, Kyjevě (Ukrajina) – Informační technologie, Zelenogradě a Moskvě (Rusko) – Mikroelektronická řešení.

Webové stránky společnosti: http://www.si­tronics.com/

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!