Sjednocená komunikace Polycom pro Microsoft Lync

[Tisková zpráva] Dlouhodobé úspěšné partnerství společností Polycom a Microsoft v oblasti vývoje a implementace řešení pro sjednocenou komunikaci bylo opět stvrzeno v srpnu letošního roku, kdy obě firmy uzavřely novou několikaletou globální strategickou dohodu o spolupráci.

Stejně jako v předchozích letech je klíčovým cílem obou společností na­bídnout uživatelům ještě pokročilejší integrované end-to-end řešení  pro sjednocenou komunikaci, které jim poskytne vysoce efektivní  a snadno použitelné nástroje pro komunikaci a vzdálenou spolupráci, zvýší produktivitu práce a pomůže snížit náklady.

Společnost Polycom se soustřeďuje především na integraci svých špičkových řešení pro audio/video komunikaci, vzdálenou spolupráci a telepresence s nejnovějšími produkty společnosti Microsoft, jako je především Microsoft Communications Server „14“.

Tento měsíc Polycom oznámil podporu rovněž pro platformu Microsoft Lync, která spolupracuje s kancelářským balíkem Microsoft Office a zákazníkům nabízí integrované a snadno použitelné uživatelské rozhraní, jenž v sobě obsahuje jednotný přístup ke komunikačním službám typu hlas, IM/presence a různým typům konferenčních služeb.

Kromě plné kom­patibility v rámci komunikačních serverů Polycom RMX a koncových přístrojů, nabízí Polycom také komfortní IP konferenční telefon Polycom CX3000, který je optimalizován právě pro použití v rámci řešení sjednocené komunikace společnosti Microsoft a platformy Lync.

Více informací o par­tnerství  společností Polycom a Microsoft v oblasti sjednocené komunikace můžete získat na stránkách www.polycom.com/mi­crosoft.

V České republice je certifikovaný  Polycom Gold Partner společnost Gesto Communications.