Skupiner.cz daroval svým uživatelům nevšední zážitek

[Tisková zpráva] Brno, 15. listopadu 2010 – Internetový portál pro hromadné nakupování, Skupiner.cz, vyhlásil na konci října na svých webových stránkách a facebookovském profilu lákavou soutěž o vstupenky na pražské vystoupení světoznámého uměleckého souboru Cirque du Soleil. Představení, na něž bylo možné vstupenky vyhrát, proběhlo 14. listopadu v O2 Aréně a setkalo se s obrovským nadšením publika. Díky portálu Skupiner.cz si tento jedinečný zážitek mohla užít i Michaela Filípková se svojí maminkou.

Pravidla soutěže, jíž se mohl zúčastnit každý registro­vaný uživatel portálu Skupiner.cz, byla jednoduchá. Stačilo doporučit tento portál svým kamarádům nebo blízkým a prostřednictvím jakýchkoliv sociálních sítí nebo emailu s nimi sdílet specifický odkaz, který byl každému uživateli přidělen. Použitím tohoto odkazu se pak oslovení rovněž mohli registrovat na portálu Skupiner.cz. Uživatel, který tímto způsobem přivedl ke Skupineru největší počet přátel, byl odměněn čtyřmi vstupenkami na unikátní artistické představení Saltimbanco v podání skupiny Cirque du Soleil.

Cirque du Soleil, neboli Sluneční  cirkus, je mezinárodní u­mělecký soubor se sídlem v kanadském Montrealu. Jeho počátky sahají do 80.let minulého století, kdy se jeho zakladatel, Guy Laliberté, rozhodl opustit vysokou školu a nehledat si v životě žádné běžné zaměstnání. Již dříve ho totiž zlákal svět pouličních umělců, herců a performerů. Lalibertého začátky v showbyznysu nebyly lehké, ale zapálený umělec se nevzdal. Dokonce se vydal na 90km dlouhou pouť na chůdách, aby přiměl vládu v Quebeku k pomoci s financováním jeho první velké produkce! Dnes soubor Cirque du Soleil vystupuje po arénách a stanech na celém světě a těší se obrovské popularitě.

Do Prahy letos Cirque du Soleil zavítal se svou nejdéle uváděnou produkcí, představením Saltimbanco, s nímž umělci cestují po celém světě již téměř 20 let. Jméno představní má původ v italském sousloví “saltare in banco”, což doslova znamená „skákat na lavičce“. Lavička v názvu má odkazovat k prostředí velkoměsta, jímž byla tato show inspirována. Cirque du Soleil svým návštěvníkům ovšem představil zcela neobyčejnou metropoli, jež se hemží roztodivnými postavami, překypuje vizuálními efekty a je prosycena úchvatnou hudbou.

O jak úžasný zážitek se jednalo, popisuje Michaela Filípková z Prahy. „Byla jsem naprosto u vytržení! Jsem Skupineru opravdu vděčná, že jsem si tento zážitek mohla dopřát. Stejně vám děkuje i moje maminka. Bylo to opravdu skvělé!“ řekla nám s nadšením Michaela. Právě ona byla tou šťastnou, která porazila dalších 1686 uživatelů portálu Skupiner, jež se soutěže zúčastnili.

O firmě:

Skupiner s.r.o. je provozovatelem portálu Skupiner.cz. Naším cílem je stát se tím nejlepším e-commerce projektem, který vedle výjimečných nabídek staví především na kvalitní podpoře pro klienty i partnery.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..