Skutečná mobilita s novým bezdrátovým přepínačem WS 5100 od Symbol Technologies

16. 2. 2005

Skutečná mobilita s novým bezdrátovým přepínačem WS 5100 od Symbol Technologies

Praha 16. února 2005 – Společnost Symbol Technologies, Inc. (NYSE:SBL), The Enterprise Mobility Company, dnes představuje nový vysokokapacitní bezdrátový podnikový Wi-Fi přepínač WS5100 pro rozsáhlé celoareálové podnikové využití, nabízející zákazníkům další příležitosti k odpoutání svých sítí a získání skutečné mobility. WS 5100 navazuje na první bezdrátový přepínač uvedený na trh v roce 2002 s označením WS 5000.

Výrobek WS5100 je plně kompatibilní se softwarovým kódem, aplikacemi a způsobem implementace do sítě jako produktu Symbol WS5000. S desetinásobnou kapacitou propustnosti a o 60 procent větším pokrytím než WS5000 si nový výrobek WS5100 uchovává kompatibilitu se stávajícími bezdrátovými instalacemi přepínačů a kompletní řadou tenkých přístupových portů AP100, AP200 a AP300. Nastavení a správa přepínače je velmi jednoduchá a produkt nabízí v rámci mobility a škálovatelnosti zvýšenou bezpečnost.

Produkt WS5100 je vhodný pro větší organizace z oblastí, jako jsou zdravotnictví, školství, maloobchod a krytá podniková prostředí kancelářského typu, každá z nichž čelí četným „bolestným místům“, které jsou specifické pro obchodní aplikace daného odvětví. Například ve zdravotnictví hledají nemocnice a zdravotní střediska způsoby, jak využít bezdrátovou infrastrukturu k nasazení mobilních aplikací, jakými jsou třeba správa léčby, sběr vzorků, ověřování krevních transfúzí, správa aktiv a materiálu, vzdálené sledování pacientů a přivolávání zdravotních sester, aby zvýšili efektivnost podnikového provozu a produktivitu zaměstnanců. Nemocnice věří, že nasazením těchto aplikací mohou zvýšit i kvalitu péče o pacienta.

„Zákazníci společnosti Symbol z nás učinili lídry na trhu s bezdrátovými přepínači, přičemž minulý rok bylo nasazeno přibližně 25 000 jednotek,“ řekl Anthony Bartolo, vice-prezident a generální manažer Divize pro bezdrátovou infrastrukturu společnosti Symbol. „Společně s tím, jak naši zákazníci převádějí své aplikace na mobilní řešení, čímž zvyšují provozní efektivitu a dále posilují produktivitu zaměstnanců, poskytuje nový výrobek WS5100 zákazníkům bezdrátovou infrastrukturu potřebnou pro podporu vyšší propustnosti dat a dalších mobilních pracovníků.“

Nový přepínač Symbol WS5100 bude poprvé veřejně představen na výroční konferenci a veletrhu HIMSS 2005 (Healthcare Information and Management Systems Society – Společnost pro zdravotnické informační a řídicí systémy), který se koná ve dnech 13. až 17. února v Dallaském kongresovém centru.

Více informací naleznete na WS5100.

PRAM
Karel Kapinus – karel.kapinus@pram­.cz, tel.: +420–224913000
Symbol Technologies EMEA
Jiří Novotný – jiri.novotny@sym­bol.com, tel.: +420 221 852 004

O společnosti Symbol Technologies:
Společnost Symbol Technologies, Inc., The Enterprise Mobility Company, je uznávanou světovou špičkou v oblasti poskytování výrobků a řešení, která v reálném čase zachycují, přesunují a řídí informace z místa a na místo provádění obchodních činností. Mobilní podniková řešení společnosti Symbol Technologies integrují vyspělou technologii pro zachytávání dat, mobilní výpočetní platformy, bezdrátovou infrastrukturu, software pro mobilní řešení a služby Symbol Enterprise Mobility. Je prokázáno, že mobilní podniková řešení typu end-to-end fungující v reálném čase zvyšují produktivitu pracovní síly, snižují provozní náklady, podněcují provozní efektivitu a odkrývají konkurenční výhody. Společnost Symbol je důvěryhodným poradcem předních světových společností zabývajících se maloobchodním prodejem, dopravních a logistických společností, výrobců, státních a vládních organizací, právě tak jako poskytovatelů služeb ve zdravotnictví a pohostinství a penzijních služeb. Více informací naleznete na www.symbol.com .

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?