Skutečný on-line prodej zájezdů jedině u CK Fischer

Skutečný on-line prodej zájezdů jedině u CK Fischer

Cestovní kancelář FISCHER, jako jediná velká cestovní kancelář v České republice, představila svým klientům novou službu – prodej zájezdů on-line prostřednictvím svých internetových stránek. Klienti si zde mohou rychle, přehledně a bezpečně on-line nejen vybrat svou dovolenou, ale provést i platbu prostřednictvím své platební karty. CK FISCHER plánuje, že této nové služby už v příštím roce využije přes šest tisíc klientů. Tržby z on-line prodeje by měly přesáhnou částku 100 milionů korun.

Cestovní kancelář FISCHER v těchto dnech představila zcela novou službu. Jako jediná velká cestovní kancelář v České republice nabízí svým klientům možnost nákupu dovolené on-line. „Prodej přes internet je na prahu 21. století nedílnou součástí našeho života. Internet se stal naším dalším významným prodejním kanálem. Jsem přesvědčen, že jeho význam bude do budoucna jen růst. V západní Evropě je běžné, že až 20 procent prodejů je právě přes internet. Věřím, že se tomuto trendu výhledově přiblíží i český trh cestovního ruchu,“ říká k on-line prodeji výkonný ředitel CK FISCHER Jiří Jelínek. Celkové investice do přípravy a rozvoje on-line prodeje dosáhly částky v řádu milionů korun.

On-line prodej zájezdů z TOP 5 CK v ČR nabízí pouze CK FISCHER
Konkurenční cestovní kanceláře na trhu zatím svým klientům nabízejí pouze on-line rezervaci zájezdu, nikoli skutečný prodej. K uzavření samotné cestovní smlouvy a zaplacení dovolené musí klient kontaktovat call centrum nebo navštívit pobočku dané cestovní kanceláře.

Obrat přes 100 mil. Kč hned v prvním roce
Hned v prvním roce plánuje CK FISCHER dosáhnout obratu z on-line prodeje přes 100 milionů korun. Svou dovolenou u moře si v příštím roce, dle odhadu cestovní kanceláře,
on-line zarezervuje a zakoupí už přes šest tisíc klientů. „Klienti na internetu najdou ty nejvýhodnější ceny. Navíc teď jako bonus získají speciální slevu 1.000 Kč,“ říká k cenám dovolených tiskový mluvčí CK FISCHER Dan Plovajko a doplňuje: „Klient navíc nemusí okamžitě uhradit, stejně jako při nákupu dovolené v kamenné pobočce, celou částku, ale jen zálohu ve výši 5.000 Kč za osobu.“

Vše na www.fischer.cz
Celý proces rezervace a prodeje probíhá on-line na internetových stránkách Cestovní kanceláře FISCHER www.fischer.cz. Klient si zde z předvolené nabídky vybere parametry, které splňují představy a požadavky na jeho dovolenou (místo odletu, destinaci, délku pobytu, typ ubytování nebo stravy atd.). Systém on-line vybere všechny aktuální možné nabídky. Pokud si z nich klient vybere, následuje postupné vyplnění všech potřebných údajů k uzavření cestovní smlouvy. Pak je automaticky převeden do části, kde dojde k provedení platby prostřednictvím platební karty. „V této části on-line prodeje spolupracujeme s nadnárodním elektronickým platebním systémem pay muzo, který splňuje ty nejpřísnější bezpečnostní kritéria na ochranu klienta při platbě přes internet. Platbu je možné provést kartami VISA nebo MasterCard,“ vysvětluje Dan Plovajko.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný