Tisková zpráva – skvělé ceny letenek pro držitele karty Star Letuška Club

[Tisková zpráva] Praha 26. května 2009 – cestovní agentura Asiana a portál Letuska.cz nabízí speciální ceny letenek pro držitele kreditní karty Star Letuška Club. Tuto kreditní kartu nabízí Asiana a portál Letuška.cz společně s Diners Club Czech.

„Držitelé karty mohou využít speciálních akčních nabídek letenek, momentálně např. New York 1980,–Kč Miami 1980,–Kč Toronto 1980,–Kč Rio de Janeiro 3980,–Kč Sydney 3980,–Kč Hong Kong 3980,–Kč Mauritius 4980,–Kč . Uvedené ceny jsou včetně letištních poplatků. Tyto speciální akce pro členy věrnostního programu připravujeme pravidelně. Další zajímavé akce budou následovat.“

„Kromě speciálních nabídek letenek mohou držitelé karty využít např. volný vstup do VIP letištních salonků po celém světě, pojištění na cesty zdarma až pro 4 osoby , přednostní odbavení na letišti Ruzyně a mnoho dalších. Asiana a portál Letuska.cz je momentálně jedinou cestovní agenturou, která nabízí klientům v České republice nadstandardní cestovní služby v takovémto rozsahu a kvalitě. Chceme, aby našim klientům začínala dovolená již na letišti“ vysvětluje Josef Trejbal, obchodní ředitel společnosti Asiana.

„K dnešnímu dni evidujeme více než 1000 zájemců o kartu. Uvedené obchodní výsledky dokazují, že tato kreditní karta je žádaným produktem a že ji klienti začínají vnímat jako samozřejmou součást cestování. Asiana také díky uvedení této karty zaznamenala nárůst v prodeji letenek za měsíc duben oproti trhu, který vykazuje pokles o více než 20%. Obzvláště výhodné je zajistit si kartu právě teď – v čase dovolených, kdy mohou naši klienti využít speciální akční ceny letenek a spoustu dalších výhod při cestě na dovolenou nebo za obchodem,“ dodává Josef Trejbal. „Výrazně stoupá rovněž návštěvnost webových stránek www. StarLetuskaClub.cz, kde jsou umístěny veškeré informace potřebné k získání karty. a výhodách, které cestujícím přináší“ doplňuje product manager portálu Letuska.cz, Štefan Novosad.

Karta Star Letuška Club – co-brandovaná karta Letuska.cz a Diners Club Czech nabízí držitelům kromě standardních výhod platebních karet Diners Club také celou řadu cestovních výhod od možnosti využívat zdarma letištní salónky po celém světě přes přednostní odbavení na letišti až po komplexní cestovní pojištění nebo výhodné podmínky ve vybraných autopůjčovnách. Samozřejmostí je, jako u všech produktů Diners Club, odložená splatnost transakcí až o 55 dní. Vzhledem k tomu, že CA ASIANA a portál Letuska.cz hradí část nákladů spojených s vedením karty, mohou klienti Asiany a Letušky získat tuto kartu za 95,– Kč měsíčně.

Hlavní výhody držitele karty Diners Club/Letuška:

• Volný vstup do více než 120 VIP letištních salonků po celém světě.
  • Komplexní cestovní pojištění včetně úrazového pojištění, krytí léčebných výloh, nákladů na hospitalizaci a pojištění osobní odpovědnosti vztahující se nejen na držitele karty, ale až na tři další spolucestující o­soby.
  • Nepřetržitá asistenční služba na zahraničních cestách včetně zprostředkování lékařského ošetření, pomoci při automobilové nehodě či zajištění právní pomoci.
  • Přednostní odbavení u vybraných leteckých společností na letišti Praha Ruzyně
  • Bonusy a slevy u exklusivních partnerů v ČR
  • Exkluzivní ceny letenek a cestovních služeb pro držitele karty
  • Až 55ti denní splatnost
  • Možnost volby zabezpečovacího kódu PIN, který lze navíc kdykoliv změnit.
  • Možnost sjednání doplňkových pojištění za zvýhodněných podmínek.
  • Možnost vystavení dodatkových karet pro rodinné příslušníky či blízké osoby a jednorázové vyúčtování všech plateb spolu s transakcemi prováděnými hlavní kartou.
  • Omezení rizika v případě ztráty či odcizení karty – při blokaci karty do 48 hodin je klient zcela zbaven odpovědnosti za případnou škodu.
  • Možnost vydání nouzové hotovosti kdekoliv na světě v případě, že se držitel karty ocitne bez potřebných prostředků.
  • Pronájem vozu u mezinárodních autopůjčoven Avis a Hertz za zvýhodněných podmínek.
  • Služba „garantovaná rezervace“ ve více než 7 000 hotelích a 100 hotelových řetězcích po celém světě.

O společnosti ASIANA
Společnost ASIANA je průkopníkem v internetovém prodeji letenek a dalších cestovních služeb již 15 let . Od roku 1993 patří k největším tuzemským cestovním a dopravním agenturám, mezi jejíž hlavní aktivity patří provoz online rezervačních systémů souvisejících s cestováním www.letuska.cz a www.superletus­ka.cz. Její služby pro korporátní klienty jsou ceněny významnými státními institucemi i soukromými firmami. Další její významnou činností je provoz autobusové linky Praha – Karlovy Vary. ASIANA je držitelem řady mezinárodních ocenění, například Nejlepší IATA agentura v ČR nebo Effectiveness Awards. ASIANA patří podle Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe mezi 50 nejrychleji se rozvíjejících technologických společností ve střední Evropě.