Skype a ZlatéStránky.cz nabízejí bezplatné volání do firem

20. 10. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 20. října 2009 - Od poloviny října mohou uživatelé Skype v České republice zdarma volat do firem inzerujících na ZlatýchStránkách.cz. Služba financovaná inzerenty je na internetu zvýrazněna modrým tlačítkem „Free call“. Tlačítko je všude tam, kde se zobrazuje telefonní číslo inzerenta, a to nejen na ZlatýchStránkách.cz, ale i v internetových vyhledávačích nebo na vlastním webu inzerující společnosti.

Bezplatná služba typu „klikni a volej“ umožňuje především malým a středním podnikům rozšířit zákaznické služby tak, aby je všichni uživatelé Skypu, kterých je celosvětově 480 milionů, mohli jednoduše a zdarma kontaktovat. Hovory, které firmy nehradí, lze přes Skype rovněž spojit, uživateli jsou však účtovány výhodné ceny dle podmínek Skype z jeho kreditu na této službě.

„Partnerství se Skypem dále posiluje pozici Zlatých Stránek na internetu. Inzerenti do Zlatých Stránek investovali vždy proto, aby je kontaktovali potenciální zákazníci,“ říká Kimberli Lewis, generální ředitelka společnosti Mediatel. „Díky spolupráci se Skypem překračujeme hranice „našich“ komunikačních kanálů, mezi které patří tištěné Zlaté Stránky, mobilní web, SMS, on-line platforma ZlatéStránky.cz, aplikace pro iPhone a internetové stránky našich partnerů jako je Google.cz, Nova.cz nebo Volny.cz. Rozšiřujeme tak možnost zásahu našich inzerentů na celý internet. Tímto krokem také dokazujeme, že se naše firma stala multimediální společností, která reaguje na potřeby zákazníků a přináší jim kvalitní obchodní kontakty.“

„Věříme, že možnost volání zdarma, kdy stačí jen klinout, může mít na podnikání pozitivní vliv, protože odstraňuje překážky pro navázání komunikace. To může vést k relevantnějším kontaktům a snad i vyššímu počtu zákazníků,“ řekl Don Albert, generální ředitel a viceprezident pro Severní a Jižní Ameriku a reklamu společnosti Skype.

Společnost Mediatel je součástí mezinárodní skupiny European Directories S.A. a působí na českém a slovenském trhu od r. 1991. Nabízí široké portfolio elektronických i tištěných produktů určených pro vyhledávání kontaktů. Klíčovými značkami Mediatelu jsou ZlatéStránky.cz, TravelGuide.cz, Hotel Guide a B2B databáze firem Inform.cz. Mediatel poskytuje také directmarketingové služby (telemarketing, pronájem adres, direct mail, tvorbu a správu databází). Mediatel má více než 700 zaměstnanců, sídlo společnosti je v Praze, regionální kanceláře v Brně, Českých Budějovicích, Plzni, Pardubicích a Ústí nad Labem.

Skype je software, který umožňuje komunikaci po celém světě. Milióny jednotlivců i firem používají Skype pro bezplatnou videokonverzaci a hlasové hovory, zasílání zpráv a sdílení souborů s jinými uživateli Skype. Každý den používají lidé po celém světě Skype pro levné hovory na pevné linky a na mobilní telefony. Skype si lze stáhnout do počítače nebo mobilního telefonu na www.skype.com. Skype patří společnosti eBay (NASDAQ: EBAY).

Pro jeho používání je nutný přístup k širokopásmovému internetovému připojení. Skype není náhradou tradičních telefonních služeb a nelze ho používat pro nouzové volání. Skype, příslušné obchodní značky a loga a symbol „S“ jsou obchodní značky společnosti Skype Limited.

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru