SMART Comp. rozšiřuje nabídku služeb do Olomouce

24. 7. 2008

[Tisková zpráva] NETBOX INTERNET, TELEFON a TELEVIZE jsou od 21.července 2008 postupně nabízeny zákazníkům ve vybraných lokalitách Olomouce. Smluvním partnerem pro nabídku služeb a zajišťování souvisejících servisních činností se stala společnost SAJM COMP s.r.o.

Brno, 22. červenec 2008 – Společnost SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní optické sítě NETBOX, začala nabízet služby NETBOX – vysokorychlostní internet, IPTV a VoIP telefon, ve vybraných lokalitách Olomouce a to Povel, Nové Sady, Nová Ulice, Neředín, Nový Svět, Lazce a Tabulový vrch. Od března tohoto roku probíhají v těchto městských částech projednání a marketingové průzkumy, druhý týden v červenci byly připojeny první dva domy, Foerstrova 1 a 15. Služby zákaznického centra, aktivaci služeb NETBOX a servis zákazníkům z Olomouce zajišťuje společnost SAJM COMP s.r.o.

Zákaznické centrum služeb NETBOX pro město Olomouc bylo zřízeno v prostorách provozovny společnosti SAJM COMP s.r.o. na Dolní Hejčínské 36 v Olomouci. Zákazníci zde obdrží veškeré informace k nabídce služeb NETBOX a brzy zde také budou moci shlédnout ukázky jednotlivých televizních kanálů z programové nabídky NETBOX TELEVIZE.

„SMART Comp. přináší do Olomouce jako jedna z mála firem triple play služby. Možností podílet se na projektu zavedení služeb NETBOX v Olomouci se nám naskytuje mimořádná příležitost oslovit zákazníky s nabídkou kvalitních služeb. Věříme, že spolupráce se společností SMART Comp. přinese již tento rok výsledky v podobě řádově tisícovky spokojených zákazníků.“ řekl pan Ing. Jiří Smrčka, jednatel společnosti SAJM COMP s.r.o.

„Služby NETBOX jsou známé především v Brně, zákazníkům v Olomouci musíme dát nejprve o jejich dostupnosti vědět. Děje se tak formou billboradové reklamy, pravidelného roznosu letáků nebo například inzerce v Radničních listech Olomouce,“ uvedl Marek Bukal, předseda představenstva a ředitel strategického plánování a rozvoje společnosti SMART Comp. a.s. a dodal: „Strategií společnosti je nabízet vysoce konkurenčně schopné služby. Nedávno jsme navyšovali rychlosti internetových tarifů bez změny cen koncovým zákazníkům, toto navyšování koncem roku zopakujeme, na trh jsme uvedli novou službu NETBOX Videotéka a v brzké době plánujeme rozšíření nabídky TV programů a vysílání ve vysokém rozlišení, tzv. HDTV.“

O společnosti SMART Comp. a.s.
Společnost SMART Comp. a.s. je provozovatelem telekomunikační optické sítě NETBOX ve městech Brno, Praha, Jihlava, Havlíčkův Brod, Zlín a Olomouc. Nabízíme rychlost připojení internetu až 100 Mb/s, bez omezení stažených dat a s cenami připojení k internetu již od 199 Kč. Díky koncepci sítě NETBOX jsme schopni poskytovat tzv. triple play (hlas, internet, IPTV). Naše služby jsou dostupné pro více než 100 000 domácností a firem. V roce 2008 jsme oslavili 10 let působení na českém trhu. Více informací o společnosti SMART Comp. a nabídce služeb NETBOX naleznete na www.netbox.cz.

O společnosti SAJM COMP s.r.o.
Společnost SAJM COMP s.r.o. působí na trhu s výpočetní technikou už 17 let. V letech 1991–2001 ještě jako SAJM s.r.o., od roku 2001 pod současným názvem. V naší nabídce je nejenom kompletní sortiment výpočetní a kancelářské techniky od renomovaných světových výrobců (více na www.sajm.cz), ale také výroba počítačů a serverů pod vlastní značkou se standardní tříletou zárukou, návrhy a realizace počítačových sítí, multimediálních učeben a podnikových tiskových řešení. Kvalitní služby nabízíme i v oblasti servisu, kde hlavní činností jsou opravy tiskáren, počítačů, notebooků a záložních zdrojů.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?