Software AG představuje Process Intelligence for webMethods BPMS

[Tisková zpráva] Software AG uvádí svůj nový produkt z oblasti „process intelligence“. Ten obohacuje stávající nástroj webMethods Business Managements Suite (BPMS) o nové strategické a taktické možnosti. Produkt zahrnuje dashboardy, záznam a mapování procesů v čase, interaktivní analytické nástroje, hodnocení procesů a organizační analýzu.

Praha / Darmstadt 27. ledna 2011 − Software AG je leaderem na poli automatizace a řízení podnikových procesů. V novém produktu Process Intelligence for webMethods BPMS přidává do svého portfolia strategické dashboardy, automatizované mapování procesů a možnosti hodnocení procesů.

Software AG připravila pro své  zákazníky, kteří již používají webMethods BPMS, nový process intelligence nástroj. Tento nový produkt nabízí uživatelům vytvářet z dat shromážděných ve webMethods BPMS rychle a snadno dashboardy, a to aniž je třeba ovládat programování. Vizualizace ve strategických dashboardech slouží zákazníkům k rychlejšímu rozhodování založenému na kvalitních informacích.

Na taktické úrovni mohou nyní vlastníci procesů automaticky mapovat a kdykoli procházet historii procesů, vyhodnocovat ji a analyzovat pravděpodobnosti a ukazatele výkonnosti. Zlepšovací ini­ciativy se teď mohou zaměřit na nejvíc využívané vzorce procesů. Atributy procesů, jako jsou náklady, měřítka kvality, doba cyklu a chybovost se znázorňují  a analyzují, jak probíhají v čase, a díky tomu lze identifikovat a odstranit nedostatky procesů. Funkcionality hodnocení procesů pomáhají při označení best-practice procesů a při jejich zavádění v organizaci. S nástrojem organizační analýzy je zase možné odhalit vztahy mezi zaměstnanci a průběhem procesů, což umožňuje optimalizaci týmu i spolupráce mezi strukturami v podniku a usnadňuje řízení změn.

„Process intelligence (PI) se stane úhelným kamenem všech organizací, které chtějí ze svých procesů dostat nejlepší výsledky a s nimi dostat na nejvyšší úroveň svůj provoz,“ poznamenává Jim Sinur, viceprezident pro výzkum společnosti Gartner.

Mezi výhody Process Intelligence for webMethods BPMS patří:

• Dashboardy, které využívají technologii mashupů a umožňují integrovaný, komplexní pohled na interní i externí klíčové ukazatele výkonnosti
  • Automatizované mapování průběhu procesů, díky kterému lze snadno a bez manuálního modelování identifikovat provozní strukturu procesů
  • Interaktivní analýzu procesů, která pomáhá pochopit, jak se v čase vyvíjely vzorce procesů, a objevit a odstranit slabá místa procesu
  • Hodnocení procesů, se kterým lze označit a následně zavést best-practice procesy
  • Organizační analýza, se kterou lze předvídat dopady organizační a/nebo IT restrukturalizace

„V process intelligence dostávají zákazníci Software AG, kteří využívají webMethods, ke stávajícím nástrojům BPMS další výkonné funkcionality a nové možnosti,“ říká Dr. Wolfram Jost, Chief Technology Officer a člen výkonné rady Software AG. „Tato výkonná kombinace je zárukou toho, že společnosti budou moci permanentně vylepšovat své procesy a dosahovat organizačních zlepšení.“

Další informace o process intelligence najdete na specializované stránce Software AG věnované právě jí: www.process-intelligence.com

# #

O společnosti IDS Scheer

IDS Scheer je součástí  skupiny Software AG a je přední společností na trhu software pro řízení podnikových procesů (Business Process Management – BPM) a dalších řešení a služeb pro společnosti i veřejné organizace. Nabízí pomocí produktů řady ARIS Platform  integrované, komplexní portfolio řešení pro strategii, design, implementaci a controlling podnikových procesů. Použitím vlastní metodiky ARIS Value Engineering (AVE) nabízí IDS Scheer ideální propojení mezi firemní strategií, podnikovými procesy, řešením IT a procesním controlingem.

O společnosti Software AG

Software AG je přední světový  dodavatel řešení pro Business Process Excellence. Již 40 let přichází s inovativními řešeními, mezi nimiž je i první vysoce výkonná transakční databáze Adabas, první platforma pro analýzu podnikových procesů ARIS nebo první B2B server a na SOA založená integrační platforma webMethods.

Naše jedinečnost spočívá  v tom, že nabízíme nejjednodušší a nejsnáze ovladatelná  end-to-end řešení pro business process management (BPM),  navíc s nejnižšími náklady na pořízení a provoz. Naše značky, špičky ve svém oboru – ARIS, webMethods, Adabas, Natural and IDS Scheer Consulting – představují jedinečné portfolio, které zahrnuje procesní strategii, navrhování, integraci a kontrolu procesů, na SOA založenou integraci a data management, implementaci procesně řízeného SAP a konzultační služby a servis v oblasti strategických procesů.

Software AG dosáhla v roce 2009 obratu 847 milionů € (IF­RS, neauditováno) a má víc než 6 000 zaměstnanců, kteří poskytují servis pro víc než 10 000 společností a veřejných institucí v 70 zemích světa. Naše komplexní softwarová a servisní řešení umožňují společnostem dosahovat rychleji trvalých podnikatelských výsledků. Vedení společnosti sídlí v Německu, společnost je registrovaná na Frankfurtské burze (TecDAX, ISIN DE 0003304002 / SOW).

Software AG – Get There Faster

Podrobnější tiskové informace včetně databáze obrazových a multimediálních materiálů  jsou dostupné na adrese www.softwareag­.com/press nebo www.ids-scheer.com/press.
DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?