Software společnosti Mercury pro optimalizaci podnikových technologií bude nyní v Evropě, na Blízkém východě a v Africe nabízet SAP

31. 5. 2006

[Tisková zpráva] Mountain View, Kalifornie – 30. května 2006 – Společnost Mercury Interactive Corporation, globální lídr v oblasti softwaru pro optimalizaci podnikových technologií (BTO), oznámila, že SAP AG bude prodávat Mercury LoadRunner, její špičkový software pro zátěžové testování, v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika).

Software, který bude od nynějška k dispozici v balíku pod značkou SAP LoadRunner by Mercury, pomáhá zákazníkům maximalizovat hodnotu implementace IT prostřednictvím ověřování a optimalizace funkčnosti softwaru SAP pro plánování podnikových prostředků a aplikační platformy SAP NetWeaver.

Mercury LoadRunner umožňuje zákazníkům ověřit si, zda aplikace SAP před uvedením do provozu splňují firemní požadavky na výkon a zároveň zajišťuje včasné dodání implementace aplikací SAP. Vedoucí projektů si díky tomuto nástroji mohou zase učinit jasnou představu o výkonnosti celého systému a optimalizovat škálovatelnost aplikací postavených na platformě SAP NetWeaver. Vyhnou se tak přílišným výdajům za hardware a infrastrukturu.

Dnešní oznámení navazuje na oznámení z prosince 2005, kdy SAP uzavřel s Mercury rámcovou celosvětovou dohodu o spolupráci na prodeji řešení Mercury LoadRunner. Rámcová dohoda o spolupráci je aktivována regionálními dohodami, které stanovují podmínky vstupu na trh. Společnost Mercury rozšířila dohodu resellera o Evropu podepsáním obchodní smlouvy se společností SAP EMEA.

„Oceňujeme odbornost společnosti Mercury v oblasti standardizace procesu zajištění kvality aplikací, jež pomáhá zvyšovat výkonnost a efektivitu podnikových procesů našich zákazníků,“ řekl Michael Kleinemeier, ředitel centrály společnosti SAP pro region EMEA. „Máme se společností Mercury skvělý vztah a těšíme se na jeho další rozvoj, který nám umožní co nejlépe sloužit zákazníkům po celém světě.“

„Společnost Mercury je odhodlána pomáhat našim společným zákazníkům v Evropě optimalizovat podnikatelské výsledky provozu aplikací na platformě SAP NetWeaver,“ řekl David Quantrell, prezident společnosti Mercury EMEA. „Těší nás, že SAP EMEA bude svým zákazníkům přímo dodávat naše prvotřídní nástroje pro uvádění aplikací do provozu.“ Další informace o možnostech optimalizace projektů implementace, upgradu a konsolidace řešení SAP najdete ve studii společnosti Mercury The Strategic Shift to Risk Control: Reducing the Time, Cost, and Risk of Business Application Projects (Strategický posun k řízení rizik: Zkracování doby, snižování nákladů a rizik spojených s projekty podnikových aplikací)“ na webové stránce www.mercury.com/sap­whitepaper.

Vitalia.cz: Říká amoleta - a myslí palačinka

Říká amoleta - a myslí palačinka

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat