Soitron nabízí systém pro nahrávání hovorů CallREC

12. 3. 2008

[Tisková zpráva] Softwarové řešení CallREC slouží k nahrávání a analýze hovorů v oblasti podpory a péče o zákazníka. Nahrávky firmy využívají zejména ke kontrole práce zaměstnanců, analýze stížností či školení pracovníků.

PRAHA, 10. března 2008 – Systémový integrátor Soitron CZ začal v rámci partnerské spolupráce s technologickou společností ZOOM International nabízet softwarové řešení ZOOM CallREC®, které slouží k multimediálnímu nahrávání hovorů v sítích Cisco IP telefonie. Hlavní využití systému CallREC je v oblasti péče o zákazníky, kde slouží k hodnocení kvality služeb poskytovaných prostřednictvím telefonu.

Řešení CallREC je mezi zákazníky velmi žádané: „Disponuje intuitivním ovládáním prostřednictvím webového rozhraní, propracovanou organizací nahrávek s možností nastavení pravidel pro manipulaci dle rolí a privilegií uživatelů,“ řekl Martin Půlpán ředitel společnosti Soitron CZ, která vstoupila do partnerského programu ZOOM Advanced Technology Partner. Na českém trhu je Soitron CZ první firmou, která se společností ZOOM International takto úzce spolupracuje.

Využití systémů pro nahrávání hovorů a managementu kvality je velmi široké: „Kontrola práce zaměstnanců, využívání záznamů při analýze stížností či reklamacích stran zákazníka a sledování dovedností práce operátorů podle libovolně nastavitelných pravidel. Záznamy lze použít také při školeních operátorů či k analýze spokojenosti zákazníků. Oblíbená je také možnost opakovaně přehrát nahrávku složitého případu, takže klient nemusí jeho požadavek opakovaně popisovat,“ vysvětlil Martin Půlpán.

Díky partnerskému programu ZOOM Advanced Technology Partner získává Soitron CZ přístup k jedinečnému know-how v oblasti implementace, údržby a technické podpory řešení ZOOM CallREC®. Zákazníci společnosti Soitron tak mohou využívat prvotřídní služby nejen při implementaci systému, ale i při jeho údržbě. „Přímá spolupráce společností Soitron a ZOOM navíc vede ke značným úsporám při implementaci nahrávacího systému do prostředí IP kontaktního centra,“ řekl Martin Půlpán.

Společnost Soitron CZ se zaměřuje zejména na implementaci, integraci a údržbu IP řešení call center od společnosti Cisco Systems. Soitron CZ je mimo jiné držitelem certifikace zaměřené na dodávku technologie call center do firem všech velikostí: Cisco Advanced Technology Provider – Unified Contact Center Enterprise (ATP-UCCE). Soitron CZ rovněž disponuje zkušeným týmem developerů, který se zaměřuje na integraci zákaznických aplikací do prostředí kontaktních center. Zákazníky společnosti Soitron CZ jsou přední energetické společnosti, banky, pojišťovny, české i zahraniční komerční společnosti a státní správa.

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?