Soitron nabízí Teleopti CCC: systém pro plánování zdrojů call center

2. 3. 2008

[Tisková zpráva] Softwarové řešení efektivně řídí lidské zdroje v centrech péče o zákazníka. Umožňuje komplexní plánování a vyhodnocování provozu call center. K jedinečným vlastnostem systému patří propracované plánovaní směn operátorů a možnost přidělování úkolů v návaznosti na odbornost a zkušenosti operátorů call centra

PRAHA, 29. února 2008 – Systémový integrátor a konzultační společnost Soitron CZ uzavřel partnerství se švédskou společností Teleopti a získal status Silver Partner. Firmy začaly v Česku společně poskytovat vyspělé řešení Teleopti CCC pro řízení pracovních sil v call centrech. Hlavní předností tohoto řešení je dynamické plánování lidských zdrojů s využitím znalostí a úrovně operátora. „Teleopti CCC umožňuje efektivní tvorbu dlouhodobých plánů pracovních směn, flexibilitu a rychlou reakci na změny i během pracovního dne. Součástí systému je i mnoho reportů a analýz. Řešení od společnosti Teleopti patří k nejlepším systémům tohoto druhu na světě,“ řekl ředitel společnosti Soitron CZ Martin Půlpán.

Systém pro plánování lidských zdrojů v call centrech od společnosti Teleopti – takzvaný Workforce Management – představuje softwarovou nadstavbu IP kontaktního centra. Teleopti CCC umožňuje efektivně plánovat směny operátorů, optimalizovat provozní zatížení, výrazně zjednodušit plánování dovolených, školení jednotlivců i celých týmů. Systém umožňuje detailně nastavit i další provozní parametry kontaktního centra, například směnný provoz či státní svátky.

Řešení Teleopti CCC dovoluje pružně reagovat na náhlé změny, které mohou během provozu kontaktního centra vznikat. „Plánování je tak efektivnější i rychlejší, navíc dovoluje operátorům sledovat svůj kalendář, automaticky měnit směny a vytvářet změny dle osobních požadavků prostřednictvím webového rozhraní aplikace,“ dodal Martin Půlpán. Uložená data mohou být použita pro hodnocení operátorů, sledování dovolené a podobně.

Společnost Soitron CZ patří mezi klíčové hráče v oblasti implementací IP kontaktních center. Svá řešení nabízí zejména na platformě Cisco Unified Contact Centre (UCC). Soitron CZ nabízí zákazníkům nejen dodávku potřebné technologie, ale i její integraci do stávajícího prostředí call centra. Související služby zahrnují servis, dohled, optimalizaci provozu a procesů uvnitř kontaktního centra včetně řízení lidských zdrojů. „Call centrum je důležité nejen dobře technologicky vybavit, ale i právně nastavit. Musíme optimalizovat jak jednotlivé procesy, tak systém řízení zdrojů. Jedině tak lze maximálně využít všech výhod nových technologií a reálně ušetřit na provozních nákladech,“ uzavřel Martin Půlpán, ředitel společnosti Soitron CZ.

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře