SONICWALL AKCELERUJE VÝKON SÍTÍ POUŽITÍM ROZŠÍŘENÉHO NÁSTROJE PRO HLOUBKOVÉ KONTROLY PACKETŮ

12. 5. 2008

[Tisková zpráva] Koncoví uživatelé mají nyní přístup k Web 2.0 a jiným internetovým aplikacím bez vlivu na výkonnost či bezpečnost sítí

SUNNYVALE, CALIF., a LAS VEGAS – 12. května 2008 – Společnost SonicWALL, Inc. (NASDAQ: SNWL), přední dodavatel infrastruktury pro zabezpečení sítí, oznámila dostupnost nástroje SonicWALL Re-assembly Free Deep Packet Inspection (RFDPI) 8.

Tento průlomový inspekční nástroj, nyní optimalizovaný i pro vícejádrovou architekturu síťově-bezpečnostní aplikace od SonicWALL, poskytuje správcům IT mnohem lepší pohled do příchozího a odchozího síťového obsahu, a to bez negativního vlivu na bezpečnost či výkonnost. Toto je obzvlášť důležité v době, kdy si aplikace Web 2.0 razí cestu do obchodního prostředí, což s sebou nese nové bezpečnostní hrozby a zátěž pro vlnový rozsah firemních sítí.

Tento nový inspekční nástroj je součástí strategie jednotné správy hrozeb (UTM) od SonicWALL, která spočívá ve vícevrstvém přístupu zaměřujícím se na stále komplikovanější terén hrozeb. S využitím rychlosti a schopnosti inteligentní kontroly nástroje RFDPI 8, umožňují řešení SonicWALL UTM správcům kontrolovat síťový provoz proti maleware, virům a dalším hrozbám, a to při současném zachování toku informací.

„Zaměstnanci stále více užívají a nasazují na pracovišti aplikace Web 2.0, například společenské sítě a streamovaná média,“ řekl Jon Kuhn od SonicWALL. „Výzvou pro IT správce je vyvažovat přístup do těchto aplikací s bezpečností. Nástroj RFDPI 8 společnosti SonicWALL vrací ovládání zpět do rukou správců tím, že poskytuje schopnosti hloubkové kontroly veškerého síťového provozu. Tudíž poskytuje zabezpečení a bez nutnosti obětovat šířku pásma – už tedy nejde o situace buď / anebo.“

Jelikož jsou potenciální vnitřní a vnější rizika poměrně širokospektrá, potřebují organizace zabezpečení na každé úrovní – od emailových podpisů až po plochu. Řešení UTM od SonicWALL nabízí společnostem komplexní, vícevrstvou ochranu díky antiviru, prevenci průniků branou, firewall, anti-spam a filtrování obsahu.

„SonicWALL nabízí alternativní řešení zákazníkům, kteří se nechtějí spokojit se současnou podstatou věcí,“ řekl Dalibor Smažinka ze společnosti Tech Data Distribution, jeden z distributorů řešení SonicWALL pro Českou republiku. „Nyní mají zákazníci všech velikostí přistup k cenově dostupným a komplexním řešením UTM poháněným hloubkovou kontrolou packetů, která poskytuje rychlý a bezpečný přistup k jejich informacím.“

Vlastnosti nového nástroje RFDPI 8:

• Universální bezpečnostní nástroj a podpisový jazyk navržené pro ochranu veškerých síťových protokolů, maleware a kontrolu obsahu,
  • vysoce výkonný nástroj, který spolupracuje se všemi procesory, od jednojádrového až k vícejádrovému,
  • schopnost podpory jakékoliv velikosti paměti platformy bez omezení velikosti průtoku (délka/velikost obsahu) nebo počtu souběžných připojení a bez omezení počtu chráněných toků.

Další informace najdete na webové adrese http://www.so­nicwall.com/.

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem