Nové zařízení pro zabezpečení e-mailu SonicWALL ES 8300 nabídne ochrannou technologii Advanced Reputation Management

21. 4. 2009

[Tisková zpráva] SUNNYVALE, Kalifornie – 20. dubna 2009 — Společnost SonicWALL, Inc. (NASDAQ: SNWL), přední poskytovatel technologií zabezpečení sítí, oznámila okamžitou dostupnost nového zařízení E-Class Email Security Appliance (ESA) ES8300, které přináší středně velkým a distribuovaným podnikovým organizacím i poskytovatelům spravovaných služeb novou úroveň výkonu, škálovatelnosti, ochrany a nižších nákladů na vlastnictví. Dále SonicWALL uvádí nový firmware Email Security 7.1 s ochrannou technologií Advanced Reputation Management (ARM) pro svá řešení zabezpečení e-mailu na specializovaných zařízeních, v systému Windows Server nebo prodávaná prostřednictvím partnerů jako spravovaná služba v cloudu.

„SonicWALL ES8300 mi nedávno zachránil kůži před jedním z mých zákazníků,“ řekl James Carter, technický ředitel společnosti The Integration Works, LLC, která je zlatým partnerem SonicWALLu. „Zákazníkův stávající systém Barracuda se odporoučel, když se stal terčem více než šesti miliónů pokusů o připojení. Zapojil jsem svůj beta model ES8300, který jsem testoval pro upgrade hostované služby zabezpečení e-mailu, a za necelou hodinu síť zákazníka znovu běžela. ES8300 navíc odhalil několik interních infikovaných systémů, jichž si starý systém předtím nevšiml. ES8300 měl dostatečnou sílu, aby ustál příchozí a odchozí e-maily zákazníka, a přitom bylo jeho nasazení přímočaré. Zákazník byl nadšen.“

ES8300 je dvakrát rychlejší, má dvojnásobnou paměť a desetinásobnou diskovou kapacitu než starší platformy SonicWALL pro zabezpečení e-mailu. Poskytuje ekonomicky výjimečně výhodné řešení ochrany příchozích a odchozích e-mailů a cenný nástroj v boji proti spamu. ES8300 jako první produkt SonicWALLu používá novou technologii Advanced Reputation Management (ARM), která spojuje účinnost metod zjišťování pověsti IP adresy odesílatele s rychlostí a hloubkou služby SonicWALL GRID Network a zamítá až 80 procent e-mailových hrozeb už na úrovni připojení. S téměř neomezenou škálovatelností, centralizovanou správou a řízením a možností nasazení ve flexibilních vícesystémových konfiguracích pro účinné distribuované zpracování e-mailů je ES8300 ideálním řešením zabezpečení e-mailu, které umožňuje podnikům a poskytovatelům spravovaných služeb snadno zvládnout neustále narůstající objemy příchozího spamu.

„Architektura zařízení ES8300 počítá s nesmírně snadným nasazením a správou a přitom ekonomicky efektivně poskytuje hodnotné funkce jako vyspělé zjišťování pověsti odesílatele příchozích e-mailů nebo ochranu obsahu v odchozích e-mailech,“ řekl Edward Cohen, viceprezident podnikové jednotky Email Security společnosti SonicWALL. „Znamená to nejen vyšší produktivitu pro koncové uživatele a tým IT, ale také nižší provozní náklady pro organizace, ať už jen potřebují blokovat nevyžádanou poštu, nebo potřebují ucelené řešení ochrany příchozího a odchozího e-mailu.“

Řešení zabezpečení e-mailu SonicWALL navíc nabízejí zákazníkům všech velikostí následující výhody:

• Možnost nasazení jako integrované řešení zabezpečení e-mailu, které zablokuje milióny e-mailových hrozeb denně a zároveň zajišťuje rozsáhlou ochranu odchozích e-mailů. Ta může mít podobu jednoduchých zásad, pravidel podnikového řízení i ucelené funkčnosti zajištění shody e-mailů s předpisy HIPAA, GLBA, SOX a podobnými.
  • Možnost nasazení v dělených konfiguracích, kde několik systémů SonicWALL Email Security – zařízení i softwarových platforem – současně podporuje kontrolované zabezpečení e-mailu na několika místech, v několika doménách, s vysokou dostupností a centrální správou.
  • Granulární mechanismy generování výkazů na celosystémové úrovni, sofistikované monitorování výkonu a jednoduchá správa.
  • Podpora několika adresářů LDAP s nastaveními na úrovni domén.
  • Granulární možnosti nastavení a kontroly koncových uživatelů nad nastaveními a agresivitou blokování spamu.
  • Filtrování odchozích zpráv a prevence úniků dat s předem vytvořenými slovníky a výkonným strojem zajištění shody na základě zásad.
  • Šifrování na základě zásad podporující nejrůznější produkty jiných výrobců.
  • Interní mechanismy archivace s přidanou možností integrace s archivačními řešeními jiných výrobců.

Další informace naleznete na: http://www.so­nicwall.com.

O společnosti SonicWALL, Inc.
Závazkem společnosti SonicWALL je zlepšování výkonu a produktivity podniků všech velikostí, a sice postupným odstraňováním vysokých nákladů a komplikovanosti z provozování bezpečné sítě. SonicWALL prostřednictvím své sítě deseti tisíc obchodních partnerů prodala přes milión zařízení, jež pomáhají desítkám miliónů uživatelů počítačů v podnicích po celém světě udržovat jejich data v bezpečí a pod kontrolou. Mezi oceňované produkty SonicWALL patří řešení zabezpečení sítě, bezpečného vzdáleného přístupu, zabezpečení obsahu, zálohování a obnovení a technologie prosazování zásad a správy systémů. Další informace najdete na firemním webu http://www.so­nicwall.com/.

Podnikatel.cz: Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)