SONICWALL ROZŠIŘUJE VYSOCE VÝKONNÉ ZABEZPEČENÍ SÍTÍ UVEDENÍM NOVÉ NSA 2400 NA TRH

28. 5. 2008

[Tisková zpráva] Organizace a podniky všech velikostí mají nyní přístup k technologiím RFDPI a Next Generation UTM, tedy ke kontrole paketů zpětným sestavením a k jednotné správě hrozeb příští generace.

SUNNYVALE, KALIFORNIE – 28. květen 2008  – SonicWALL, Inc. (NASDAQ: SNWL), přední dodavatel infrastruktury pro zabezpečení sítí, dnes oznamuje dostupnost zařízení zabezpečení sítě SonicWALL Network Security Appliance pro organizace a podniky malé a střední velikosti a pobočky větších společností. NSA 2400 přináší organizacím s méně než 100 zaměstnanci novou generaci sjednocené správy hrozeb (UTM) a pomáhá administrátorům IT spravovat zabezpečení ve stále složitějších síťových prostředích. Široká škála funkcí NSA 2400, která využívá výhod nedávno uvedeného RFDPI 8 (kontrola paketů zpětným sestavením) společnosti SonicWALL, zajišťuje organizacím lepší kontrolu nad zabezpečením sítí a dohled nad síťovými činnostmi.

V prostředí, ve kterém zaměstnanci používají aplikace v reálném čase, jako například instant messenger a jiné aplikace Web 2.0, je síť zranitelná vůči celé řadě nových hrozeb. Podniky nyní vyžadují jednoduchá a nákladově-efektivní řešení, využívající vrstvený přístup k zabezpečení sítě. Nedávný průzkum společnosti SonicWALL ukázal, že 69 procent respondentů uvádělo cenu na zabezpečení jako jeden z nejdůležitějších faktorů při rozhodování o pořízení infrastruktury zabezpečení. NSA 2400 poskytuje komplexní řešení UTM za cenu, která je přijatelná pro dnešní stále se zmenšující rozpočty na IT.

„Hackeři, malware, fišing a jiné hrozby zabezpečení představují reálné hrozby pro všechny podniky bez ohledu na jejich velikost. Ať spravujete síť pro 50 nebo 500 zaměstnanců, vrstvený přístup k zabezpečení je pro bezpečnost sítě životně důležitý,“ říká Jon Kuhn, ředitel produktového managementu. „S uvedením systému NSA 2400 montovaného do rack skříní přinášíme na trh plně funkční, vysoce výkonné řešení UTM pro podniky malé a střední velikosti, za zlomek nákladů konkurenčních nabídek.“

Jádrem NSA 2400 je patentovaný engine RFDPI 8, který využívá vícejádrový design pro kontrolu příchozího i odchozího síťového provozu, bez oslabení výkonu. Výkonná kombinace vrstveného přístupu UTM a hloubkové kontroly paketů znamená, že administrátoři IT v malých podnicích se už nemusí rozhodovat mezi zabezpečením a výkonem, protože dnes mohou mít obojí.

NSA 2400 umožňuje stejný vrstvený přístup, který je používán v rámci celé série NSA, včetně ochrany před vniknutím a vyspělé antivirové a antispywarové kontroly souborů a obsahu, k ochraně před širokou škálou síťových útoků, včetně útoků v podobě virů, spyware, wormů, trojských koňů a fišingu. Prostřednictvím Application Firewall umožňuje také administrátorům větší dohled nad aplikacemi a poskytuje lepší schopnosti detekce úniku dat. Tato soustava prvků poskytuje sadu konfigurovatelných nástrojů pro zabránění úniku dat, při současném poskytnutí granulární kontroly aplikací, která může být nastavena podle uživatele, uživatele e-mailu, podle plánu a podle úrovní podsítě IP a dává administrátorům řešení, které obstojí i v budoucnosti.

Další informace jsou dostupné na internetové adrese www.sonicwall.com.

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Lupa.cz: Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?