SonicWALL zaznamenala rapidní nárůst v segmentu velkých firem – díky akvizici Aventailu

[Tisková zpráva] SUNNYVALE, KALIFORNIE – 9. července 2008 – Společnost SonicWALL, Inc., přední dodavatel infrastruktury pro zabezpečení sítí, dnes slaví jednoleté výročí své expanze na trh produktů a služeb pro velké firmy. V uplynulém roce SonicWALL získal v tomto segmentu silné postavení díky akvizici společnosti Aventail, jejíž doménou je zabezpečený vzdálený přístup k aplikacím. SonicWALL také kontinuálně vytvářel komplexní portfolio produktů a řešení pro velké firmy a rozšiřoval podporu pro partnery a zákazníky.

„Potřeby malých firem začínají být identické s potřebami velkých společností, což je v současnosti náš hnací motor, proč expandovat na trhu produktů pro velké společnosti, neboť bez ohledu na velikost organizace chtějí zákazníci nákladově efektivní a snadno použitelná řešení s vynikající podporou a službami,“ říká pan Matt Medeiros, generální ředitel společnosti SonicWALL. „Ve velkých společnostech proto vidíme velkou příležitost k rozšíření naší činnosti a je to pro nás i naše partnery zajímavý trh.“

Co obsahuje portfolio produktů pro velké podniky?
Využitím produktové řady Aventail SSL VPN vyvinul SonicWALL kompletní řadu řešení sjednocené správy hrozeb (UTM) pro tzv. „enterprise“ firmy. Díky tomuto rozšíření a odlišení portfolia se SonicWALL stal poskytovatelem komplexního zabezpečení pro podniky všech velikostí. Řešení SonicWALL nyní tedy zahrnují zařízení pro zabezpečování sítí (Network Security Appliance Series), bezpečnostní řešení pro vzdálený přístup (SSL VPN) a zabezpečení elektronické pošty (E-mail Security). Vše je nabízeno prostřednictvím globálního systému společnosti SonicWALL. Mezi klíčové milníky patří:

• Uvedení řady NSA pro velké a středně velké společnosti. Tato série, konkrétně navržená pro sjednocenou správu hrozeb, zajišťuje rovnováhu mezi vícejádrovou architekturou a technologií hloubkové kontroly paketů bez zpětného sestavování (Reassembly-Free Deep Packet Inspection).
  • Integrace antiviru do řešení Aventail SSL VPN k poskytnutí lepší detekce hrozeb a ochraně aplikací na úrovni zařízení.
  • Uvedení Reassembly-Free Deep Packet Inspection V.8 pro administrátory IT, kteří tak mohou lépe kontrolovat a nahlížet do příchozí/odchozí síťové komunikace.

Nová strategie pro trh a zdokonalená podpora produktů
Kombinací prodejních schopností společnosti Aventail a sítě partnerů SonicWALLu (více než 10 tisíc v celém světě) byla stvořena nová strategie pro trh podnikových produktů. Dnes tak zákazníci dostávají to nejlepší z obou světů – prodej na úrovni, širokou podporu od expertů SonicWALLu a především snadnější komunikaci a prodej prostřednictvím velké sítě partnerů SonicWALLu.

„Při expanzi na trh velkých společností čelil SonicWALL výzvě, jak spojit model přímého prodeje Aventailu s vlastní již úspěšnou strategií prodejních kanálů,“ říká Michael Suby ze společnosti Stratecast. „Za poslední rok jsme byli svědky toho, že SonicWALL bezvýhradně stál za touto akvizicí. Převzala technologii pro velké podniky a doplnila jí své portfolio NSA produktů. Rozšířením portfolia prodávaných a podporovaných produktů tak vytvořila prostor pro své prodejní kanály a partnery.“

Speciálně při této příležitosti přemístil SonicWALL strukturu podpory produktů do vlastní organizace a obsadil ji kvalifikovanými zaměstnanci dostupnými non-stop. Společnost rovněž otevřela ve městě Tempe (Arizona) Partnerské centrum, které pod jednou střechou poskytuje partnerům podporu pro všechny aspekty prodejních kanálů, podporu produktů, marketingu a rozvíjí školení SonicWALLu.

Vše cílíme na zákazníka
SonicWALL zaznamenává čtvrtletí za čtvrtletím nárůst prodeje svých výrobků E-Class, SSL VPN a série NSA, a to právě díky svému velkému úsilí na trhu produktů pro velké společnosti. Společnost získala nové zákazníky po celém světě v různých odvětvích, především v segmentu vzdělávání, finančních služeb a ve státním sektoru.

Více informací o řešeních společnosti SonicWALL poskytovaných podnikům je k dispozici na internetové adrese www.sonicwall.com.

DigiZone.cz: Borovský odchází z TV Barrandov

Borovský odchází z TV Barrandov

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky