Společnost ASUS rozšiřuje řadu svých Eee PC o modely s velkokapacitními pevnými disky

2. 9. 2008

[Tisková zpráva] Společnost ASUS dnes představila tři nové modely z rodiny převratných Eee PC vybavené pevnými disky s rozhraním SATA. Notebooky Eee PC 904HD, Eee PC 1000HD a Eee PC 1000H jsou všechny vybaveny velmi rychlými 80GB SATA disky, které umožňují uživatelům vzít si s sebou více dat než dříve a přitom nijak nesníží vynikající přenosnost a snadnost použití, kterým je řada počítačů Eee PC tolik pověstná.

Eee PC 904HD a Eee PC 1000HD podporují bezdrátové připojení Wi-Fi 802.11b/g, zatímco Eee PC 1000H se může pochlubit nejnovějším standardem Wi-Fi 802.11n, který umožňuje uživatelům rychlé a kompletní připojení kdekoliv na cestách. Každý z těchto modelů navíc přichází s celou řadou dalších aplikací, které ještě více rozšiřují možnosti komunikace a celkového využití počítače. Užitečná je zejména aplikace Eee Connect, která nabízí jednoduchý a intuitivní způsob pro vzdálené připojení dvou a více uživatelů k jejich Eee PCs navzájem, a tedy příležitost pro řešení problémů právě ve chvíli, kdy to nejvíce potřebují. Každý z modelů těchto notebooků je navíc vybaven buď operačním systémem Microsoft Windows nebo GNU Linux — uživatelé si mohou vybrat operační systém podle toho, který jim více vyhovuje.

Jedinečný vzhled pro jedinečné osobnosti

Notebooky Eee PC 904HD a Eee PC 1000HD jsou k dodání pouze v černé nebo bílé barvě, avšak u počítačů Eee PC 1000H si můžete vybrat z šesti různých stylových provedení krytování vytvořených špičkovou technologií Infusion. Pomocí této technologie jsou rozličné motivy vykresleny přímo do samotného šasi, a proto ani postupem času nevymizí. Velkou předností je také zvýšená úroveň ochrany, kterou tento nový způsob výroby zaručuje — povrch bude odolný proti poškrábání a zůstane za všech okolností překrásný.

Technologie ASUS Super Hybrid Engine nabízí vysokou energetickou účinnost při každodenním využití

Všechny tři zmíněné modely jsou doplněny o exkluzivní technologii ASUS Super Hybrid Engine (ASHE), která výrazně zlepšuje energetickou účinnost Eee PC™ a přináší uživatelům delší výdrž baterie na jedno nabití — není tedy nutné s sebou přenášet neskladné napájecí adaptéry. Technologie ASHE mimo to nabízí možnost výběru z několika režimů výkonu a spotřeby energie, díky nimž si mohou uživatelé rychle a snadno vybrat nastavení přesně dle aktuální potřeby.

Vzrušující multimediální zábava na hranici možností

Představením doplňku Eee Stick — inovativního bezdrátového příslušenství, které slibuje zcela novou úroveň interaktivity a zábavy při hraní počítačových her — je Eee PC zcela vybaveno na cestu za novými a vzrušujícími multimediálními zážitky.

Úspěchy společnosti ASUS za rok 2007

Společnost ASUS má za sebou velmi úspěšný rok 2007, ve kterém získala po celém světě celkem 2 568 ocenění. K tomu zaujala 10. místo v hodnocení časopisu Business Week „InfoTech 100“ mezi společnostmi roku a byla vyhlášena časopisem Wall Street Journal Asia „Jedničkou v poskytování kvality a služeb“.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus­.com nebo http://cz.asus­.com.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET