Společnost AT Computers prodlužuje pracovní dobu

[Tisková zpráva] Ostrava, 2. 10. 2008 – Společnost AT Computers, přední distributor IT a největší český výrobce a dodavatel kvalitních počítačů oznámila, že s platností od 1. 10. 2008 prodlužuje páteční pracovní dobu ve svých skladech. Nově bude možno fakturovat ze všech skladů AT Computers až do 18 hodiny. Pracovní doba ATC je tedy: ČR: Po-Čt 8-19, Pá 8-18, SK Po-Pá 8-18.

Podle nových pravidel bude zboží v pátek objednané do 18 hod, v případě, že je skladem, zákazníkovi doručeno hned druhý den. Zákazník tak obdrží své zboží do 24 hodin od objednání kdekoliv na území České republiky a Slovenska. Dříve toto bylo možné jen v případě objednávky uskutečněné do 17 hodin.

„Prodloužení páteční pracovní doby je dalším krokem, kterým vycházíme vstříc potřebám našich odběratelů s blížícím se předvánočním náporem. Věřím, že tato nová možnost je potěší a že ji ocení,“ řekl k této změně Martin Wanke, marketingový ředitel společnosti AT Computers.

O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem přes 7,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na: www.atcomp.cz.