Společnost EIITE s.r.o. se stala iForce partnerem společnosti Sun Microsystems

19. 8. 2004

Společnost EIITE s.r.o. se stala iForce partnerem společnosti Sun Microsystems

Praha, 18. srpna 2004 – Společnost EIITE s.r.o. se 21. června 2004 stala iForce partnerem společnosti Sun Microsystems, špičkového poskytovatele vysoce kvalitního hardware, software a služeb. Zákazníci společnosti EIITE mohou od tohoto partnerství očekávat především rozšíření nabídky o produkty a služby společnosti Sun Microsystems a profesionální podporu v případě nasazení kancelářského balíku OpenOffice.org.

Zákazníci, kteří uvažují o implementaci OpenOffice.org, tak dostávají nejen podporu od společnosti Sun Microsystems, ale i možnost absolvovat certifikované školení u společnosti E­IITE.

„Partnerství se společností Sun Microsystems naplňuje jeden ze strategických cílů naší společnosti, konkrétně komplexní řešení potřeb zákazníků za použití informačních technologií,“ řekl Jiří Bernatík, ředitel EIITE.

O OpenOffice.org

OpenOffice.org je open source kancelářský balík, který obsahuje textový editor, tabulkový procesor, nástroje pro tvorbu prezentací a kreseb a prostředky pro přístup k databázím. To vše je doplněno různými podpůrnými nástroji. Systém je revoluční svou otevřeností a využitím perspektivního formátu XML pro všechny soubory. OpenOffice.org je nejpoužívanější soubor kancelářských aplikací v systému Linux, je plně kompatibilní se soubory vytvořenými v MS Office.

O společnosti Sun Microsystems, Inc.

Od svého vzniku v roce 1982 prosazovala společnost jedinečnou vizi „The Network Is The Computer™“ („Síť je počítačem“), která vynesla Sun Microsystems Inc. (Nasdaq: SUNW) na čelní místo mezi poskytovateli výkonného hardwaru, softwaru a služeb pro provoz internetu a umožnila společnostem po celém světě zmnohonásobit rozsah podnikání. Sun působí ve více než 100 zemích světa. Více informací naleznete na adrese http://sun.com.

Sun, Sun Microsystems, logo Sun, Java, Solaris, Jini a The Network Is The Computer jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Sun Microsystems, Inc. ve Spojených státech a dalších zemích.

O společnosti EIITE s.r.o.

Společnost EIITE s.r.o. je již od roku 1994 činná v oblasti služeb informačních technologiíí (IT) zejména v poskytování autorizovaných kurzů pro IT a v oblasti poskytování autorizovaných konzultací, technické podpory, projekce, nasazování i auditů IT. EIITE je autorizovaným školícím partnerem společností Microsoft, SuSE, GTS Learning, Sylvan aj., realizuje rekvalifikační kurzy MŠMT.

EIITE si získala klíčové autorizační statuty pro služby v oboru IT a působí dnes na území ČR. EIITE je firmou podnikající ve službách pro IT, naprosto nezávislou na prodeji HW a SW, neboť technické ani programové vybavení samostatně nedodává. EIITE disponuje stabilizovaným týmem interních a externích lektorů s nejvyšší úrovní mezinárodně platných certifikací v odpovídajících oblastech.

Aktivity v oblasti OpenOffice.org: Společnost EIITE s.r.o. má rozsáhlé zkušenosti spojené s nasazením OpenOffice.org: • konzultace a poradenství • školení OpenOffice.org, kurzy „na míru“ • ověřování znalostí, certifikace • podpora řešení problémů

Pro další informace prosím kontaktujte:

Pavel Šimek, tel. 296 765 400, email:pavelsi@e­iite.cz

Vitalia.cz: Láska na vozíku: Přitažliví jsme pro tzv. pečovatelky

Láska na vozíku: Přitažliví jsme pro tzv. pečovatelky

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!