Společnost EMPIRE získala certifikace ISO

8. 6. 2007

[Tisková zpráva] Praha 7. června 2007 – Společnost EMPIRE, přední český dodavatel informačních a komunikačních technologií, získala certifikaci ISO 9001:2000 pro systém řízení kvality a ISO 14001:2004 pro systém péče o životní prostředí. Získání certifikací ISO koresponduje s cílem EMPIRE poskytovat zákazníkům reálnou podnikatelskou hodnotu, prostřednictvím implementace vysoce spolehlivých a efektivních řešení.

Norma ISO 9001:2000 specifikuje požadavky na systémy řízení kvality (Quality Management System – QMS) ve společnostech, které chtějí a potřebují prokázat svou schopnost trvale poskytovat produkty, vyhovující technickým a legislativním předpisům a zároveň produkty odpovídající stále rostoucím požadavkům zákazníků.

Certifikaci ISO v oblasti řízení kvality získal EMPRE především díky dlouholetými zkušenostmi prověřeným procesům vývoje a dodávky řešení pro oblast bankovnictví a financí, telekomunikací i veřejné správy. Desítky spokojených zákazníků oceňují také jedinečné kompetence konzultantů EMPIRE a vynikající zákaznický servis.

Norma ISO 14001 jmenuje nároky na systém řízení péče o životní prostředí (systém environmentálního managementu – EMS). Aplikováním takového systému řízení musí organizace vhodnými prostředky kontrolovat veškeré své chování k životnímu prostředí prostřednictvím své politiky a cílů.

„Ve společnosti EMPIRE považujeme za nedílnou součást podnikatelských aktivit nejen udržování a kontrolu vysoké kvality produktů a služeb, ale i ochranu životního prostředí,“ řekl Michal Kavale, generální ředitel společnosti EMPIRE. „Proto jsme, kromě certifikace našeho systému řízení kvality, usilovali také o certifikát ISO, týkající se ochrany životního prostředí. Věřím, že naši zákazníci ocení pečlivě kontrolovanou kvalitu poskytovaných produktů a služeb, které nabízíme vždy s ohledem na reálný podnikatelský přínos pro zákazníka.“

Společnost EMPIRE získala certifikace ISO 9001:2000 a 14001:2004 v oblastech návrhu a vývoje softwarových řešení, prodeje, realizace, implementace, údržby a rozvoje řešení v oblasti informačních technologií, poradenské činnosti v oblasti výpočetní techniky a v oblasti koupě hardwaru a softwarových licencí za účelem dalšího prodeje. Získání certifikací ISO společností EMPIRE znamená, že její systém řízení kvality a péče o životní prostředí v uvedených oblastech plně odpovídá náročným požadavkům certifikace.

Certifikáty ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004 vydala společnosti EMPIRE česká pobočka mezinárodní certifikační společnosti Bureau Veritas Certification.

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu