Společnost gedas uvádí na trh novou verzi softwaru rvsTiny, která firmám s více pobočkami pomáhá...

24. 3. 2004

Společnost gedas uvádí na trh novou verzi softwaru rvsTiny, která firmám s více pobočkami pomáhá výrazně šetřit provozní náklady.

Mladá Boleslav, 24. 3. 2004 – Společnost gedas uvádí na český trh novou verzi softwaru rvsŇ Tiny, navrženou speciálně pro firmy s rozsáhlou sítí poboček. Nové řešení umožňuje firmám využívat výhod OFTP (ODETTE File Transfer Protocol), šetřit zdroje i provozní náklady a efektivněji integrovat mobilní zaměstnance. Protokol OFTP byl definován organizací pro elektronickou výměnu dat ODETTE a slouží pro bezpečný a automatizovaný přenos dat v oblasti evropského automobilového průmyslu.

„Nová verze softwaru rvsŇTiny na bázi Javy představuje optimální, na míru šité řešení pro automatizovaný přenos souborů mezi pobočkami a ústředím. Přináší masivní úsporu nákladů, a to jak pořizovacích, tak provozních,“ komentoval výhody nového softwaru ředitel divize Supply chain management Libor Štěpán.

Implementace rvsŇ řešení umožňuje podstatně snížit množství administrativy na pobočkách. Jelikož všechny aktualizace a změny nastavení lze provádět přímo z centrály, na pobočkách nejsou potřeba ani speciálně vyškolení pracovníci, ani není nutné zavádět žádné další informační technologie nad rámec běžných osobních počítačů. rvsŇTiny pracuje jako koncový uzel, a proto nevyžaduje vlastní schopnost routingu. Některé funkce, jako transcoding či multiple network protocols byly z poboček převedeny na ústředí. Výsledné řešení je poměrně nenáročné, přesto ve všech směrech odpovídá současným požadavkům firem s více pobočkami.

Variantu řešení rvsŇ úspěšně používá například firma Sitech Sitztechnik, dodavatel autosedaček a jejich komponent pro koncern Volkswagen, konkrétně pro modely Touran, Golf V a Golf IV. Implementace nového softwaru umožnila automatizovat, a tím i významně urychlit, proces dodávky komponent. Komunikace prostřednictvím rvsŇ je využívána jak směrem k odběrateli, tak k jednotlivým subdodavatelům.

Nová verze úspěšného komunikačního softwaru rvsŇ Tiny přináší další rozšíření produktového portfolia společnosti gedas, které nyní zahrnuje řešení pro různé stupně zatížení OFTP stanic. Zatímco rvsŇ High Performance je určen pro robustní a odolné instalace s vysokým zatížením, rvsŇ Tiny představuje alternativu pro nekomplikovanou a ekonomickou výměnu dat. Českým zákazníkům je rvsŇ Tiny k dispozici od března 2004.

gedas
je jedním z předních světových systémových integrátorů v oblasti informačních technologií. Nabízí zákazníkům poradenství v nejrůznějších odvětvích, stejně jako nejmodernější technická řešení pro optimalizaci jejich firemních procesů. Znalost obchodních procesů i široká škála vlastních produktů, služeb a individuálních řešení umožnila společnosti gedas dosáhnout vedoucí pozice v automobilovém a zpracovatelském průmyslu i v oblasti logistických procesů. 100% dceřiná společnost Volkswagen Group s centrálou v Berlíně a dvacetiletou tradicí disponuje více než 50 pobočkami ve 13 zemích. V České republice společnost gedas ČR s.r.o. působí od roku 1993. V Praze, Mladé Boleslavi a Brně zaměstnává více než 70 pracovníků.

Pro bližší informace prosím kontaktujte:
Ing. Vlastimil Horák
e-mail: horak@gedas.cz
tel: +420 326 711 440

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube