Společnost IGNUM se přestěhovala

[Tisková zpráva] Praha 26. března 2008 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, oznamuje změnu adresy své pražské kanceláře. Nová adresa společnosti IGNUM je Vinohradská 190, 130 61 Praha 3. Sídlo společnosti (fakturační adresa) zatím zůstává stejné.

Budova, ve které se společnost IGNUM nyní nachází, jedinečným způsobem spojuje provozní, technické a estetické parametry kancelářské budovy. Svým řešením a kvalitním technickým vybavením vyhovuje provozním požadavkům hi-tech firmy a zároveň poskytuje zaměstnancům ještě vyšší komfort.

„K přesunu do nových prostor jsme se rozhodli vzhledem k růstu naší společnosti. Se zvyšujícím se počtem zákazníků a služeb, vznikají vyšší administrativní nároky, což vede k příjímání nových zaměstnanců,“ komentoval stěhování výkonný ředitel společnosti IGNUM, Marek Erneker. „Nové kanceláře poskytují více než pětinásobnou plochu v reprezentativním komplexu, což je dostatečné i pro plánovaný rozvoj společnosti. Za další výhodu lze považovat také skutečnost, že nové kanceláře jsou umístěny ve stejné budově jako námi pronajaté prostory datacentra, v kterém máme umístěny naše technologie. Řešení běžných provozních zasahů, kde je nutná fyzická přítomnost administrátora, se tak výrazně zrychlí.

Fakturační adresa společnosti zůstává nezměněna: Thámova 18, 186 00 Praha 8. Nová korespondenční adresa platí od 25. 3. 2008: Vinohradská 190, 130 61 Praha 3.