Společnost IGNUM spouští akci „Transfer za sedm“

[Tisková zpráva] Praha – 24. října 2006 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, připravila speciální nabídku „Transfer za sedm“ pro nové zákazníky, kteří k IGNUM převedou svůj virtuální server od jiného poskytovatele. Akce platí pro všechny nabízené varianty běžného webhostingu a pro vybrané varianty specializovaného hostingu. Každý nový zákazník, který převede svůj virtuální server od kteréhokoliv jiného poskytovatele k IGNUM, získá ihned po objednávce 1 měsíc provozu zdarma. Pokud navíc splní podmínky akce, bude mu provoz bezplatně prodloužen o dalších 6 měsíců.

„IGNUM v současné době spravuje bezmála 14 tisíc virtuálních serverů, což představuje čtvrtou pozici na trhu webhostingu v České republice,“ říká Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Nové zákazníky chceme přilákat speciální akcí, v rámci které si zákazníci ostatních webhosterů mohou na celých sedm měsíců vyzkoušet naše služby zcela zdarma.“

Jeden měsíc provozu virtuálního serveru zdarma získají všichni noví zákazníci společnosti IGNUM při přechodu od jiného poskytovatele. Nabídka se vztahuje na objednávky kterékoliv běžné varianty webhostingu a na varianty Joomla a Mambo z nabídky specializovaného hostingu. Pokud navíc nový zákazník v 90denní lhůtě předloží platný daňový doklad prokazující, že virtuální server byl pro danou doménu objednán u jiného poskytovatele na období delší než jeden měsíc, bude mu bezplatný provoz webhostingu prodloužen o dalších šest měsíců. Součástí převodu virtuálních serverů je rovněž i převod domén CZ, EU a generických domén do správy IGNUM. Převod ostatních typů domén se řeší individuálně. Další informace o akci „Transfer za sedm“ naleznete na adrese http://akce.ig­num.cz, kde je, mimo všech podrobností a pravidel akce, uveden i návod, jak virtuální servery objednávat.

V ceně všech variant webhostingu u společnosti IGNUM je zahrnuta nonstop technická podpora na telefonech a e-mailu, dále monitoring serverů, antivirová i antispamové ochrana, přístup k aplikaci Webcontrol umožňující například online správu DNS záznamů a řada dalších užitečných služeb jako jsou Mailer, WebFTP, Cron nebo služba MultiDomain, díky které je možné vytvářet neomezený počet virtuálních serverů na doméně třetího řádu.

Akce „Transfer za sedm“ trvá od 24. října 2006 do 24. prosince 2006 a vztahuje se na objednávky všech běžných variant webhostingu a na varianty Joomla a Mambo z nabídky specializovaného hostingu. Společnost IGNUM si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit akci či změnit její pravidla.