Společnost Logos se jako jedna z šesti českých firem prezentuje na veletrhu 3GSM World Congress v Barceloně

[Tisková zpráva] Praha, 12. února 2007 – Konzultační a technologická společnost Logos představuje v tomto týdnu novinky z oblasti mobilních technologií na prestižní výstavě 3GSM World Congress v Barceloně. Na veletrhu Logos představí například svou aplikaci Smart Answer – nový komunikační systém pro mobilní telefony.

„Logos se v posledních několika letech stal inovativním dodavatelem mobilních technologií pro tuzemské operátory. Logicky proto nemůže chybět ani na podobných prestižních veletrzích. Jsme navíc jedna z mála českých firem, které mají na veletrhu co prezentovat,“ vysvětlil Milan Dědek, marketingový ředitel konzultační a technologické společnosti Logos.

Na veletrhu se představí i Geewa, sesterská společnost firmy Logos. Prezentovat bude své populární komunitní hry, které je možné hrát současně jak na mobilním telefonu, tak na osobních počítačích, herních konzolích či interaktivní televizi.

„Vedle naší unikátní aplikace Smart Answer budeme prezentovat i další nový systém, který umožňuje využívat mobilní služby na počítači. Představíme také svá řešení a služby určené podnikové sféře a mobilním operátorům,“ vyjmenoval Jan Macků, business development manager společnosti Logos.

3GSM World Congress v Barceloně je největší světovou výstavou mobilního odvětví. Kongresu se účastní prominentní manažeři z řad mobilních operátorů, poskytovatelů obsahu a dodavatelé mobilních technologií z celého světa.

„Pro technologické lídry jednotlivých zemí jsou podobné kongresy skvělou příležitostí jak proniknout hlouběji na nové trhy Evropy, Asie a Středního východu. Proto kromě Barcelony plánujeme ještě vystavovat v Moskvě, Dubaji a v Praze, kde podobný kongres proběhne poprvé v září tohoto roku. Usilovně pracujeme na tom, aby naše produkty byly krok před konkurencí a obstály na mezinárodních trzích, kam nyní míříme,“ shrnul Jan Macků.

Konzultační a technologická společnost Logos se navíc zařadila do komunity firem a jednotlivců, kteří nabízejí pomoc v oblasti IT Service Management. 19. 10. 2006 Logos vstoupil mezi členy české sekce itSMF – IT Service Management Fóra, které zásadním způsobem ovlivňuje rozvoj celého odvětví ICT managementu.

IT Service Management Fórum je mezinárodní nezávislá nezisková organizace věnující se tématu IT Service Management – tedy správě služeb informačních a komunikačních technologií. Jedním z cílů itSMF je přispívat k rozvoji a používání nejlepších oborových praktik, jako je IT Infrastructure Library.