Společnost Mironet spouští novou a lepší službu Jistota termínu dodání.

[Tisková zpráva] Společnost Mironet nyní nabízí nejpohodlnější přepravní podmínky při nákupu zboží. Jako jediný nabízí Mironet při osobním odběru možnost zapůjčení auta i s řidičem, který pomůže zákazníkovi donést zboží k prvním dveřím zdarma a za příplatek až do bytu. Auto bude po domluvě s prodejcem přistaveno k budově centrály na Praze 7 do 15 minut.

Pokud chce zákazník doručit zboží po Praze, může nyní využít nejrychlejší dopravu Po Praze do 80 minut, kterou lze zvolit u zboží skladem. V případě přepravy v rámci celé České republiky lze pak využít způsob dopravy Po ČR komfort, díky které si může zvolit přesný čas dodání. Před doručením jej pak bude kontaktovat přímo přepravce.

„Všechny tyto novinky jsme aplikovali na již fungující službu Jistota termínu dodání, kdy si zákazník může zvolit datum a čas doručení. Díky těmto zlepšeným přepravním podmínkám je nyní v tomto směru Mironet pro zákazníky nejpohodlnějším a nerychlejším místem k nákupu,“ dodal Ing. Robert Novotný, generální ředitel společnosti Mironet.