Společnost PCS spol. s r. o., divize DataGuard, posiluje svůj obchodní tým

9. 3. 2011

[Tisková zpráva] Praha, 4. března 2011 – Společnost PCS spol. s r. o., divize DataGuard, dodavatel bezpečnostních řešení, oznamuje posílení svého obchodního týmu. Od 1. února 2011 začal s divizí DataGuard spolupracovat Vladimír Brož, který zastává pozici Business Development Manager. V této pozici bude zodpovědný za rozvoj a podporu bezpečnostních projektů. Jeho další úlohou bude kontakt s médii. Vladimír Brož několik předcházejících let působil ve společnosti McAfee jako Territory Manager pro Českou a Slovenskou republiku. Je uznávaným odborníkem na IT bezpečnost a v tomto oboru disponuje dlouholetými zkušenostmi.

Aleš  Pikora, ředitel divize DataGuard, jeho příchod a začlenění  do obchodního týmu komentuje slovy:„Naše společnost je již tradičním dodavatelem bezpečnostních řešení. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat, máme certifikované odborníky, jsme schopni nabídnout zákazníkům analýzu bezpečnostních rizik, navrhnout řešení nebo zajistit outsourcing bezpečnostních prvků, zkrátka disponujeme širokým know-how v tomto oboru, a proto jsme se rozhodli podpořit rozvoj našeho podnikání. Vladimír Brož se svými bohatými zkušenostmi a znalostí trhu je pro nás významným přínosem.“

Divize DataGuard,  tradiční dodavatel bezpečnostních řešení špičkové kvality s přidanou hodnotou, vznikla v roce 1992. Zastupuje zahraniční výrobce komplexní antivirové ochrany. Je výhradním distributorem produktů Kaspersky Lab v ČR a SR a „Elite Partnerem“ společnosti McAfee. DataGuard je držitelem nejvyšších úrovní partnerství, které předpokládají technické a obchodní certifikace.
Na základě požadavků zákazníka nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat od analýzy bezpečnostních rizik, navržení řešení, instalace testovacích produktů až k následné realizaci doporučených postupů. Běžnou součástí všech služeb je hot-line a hot-mail servis, pravidelné kontroly nainstalovaných produktů, stálá technická pohotovost, školení zaměstnanců nebo úplný outsourcing bezpečnostních prvků.

Skupina PCS

Společnosti sjednocené  pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností  – od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů.

Skupina PCS působí  na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává  přes 100 pracovníků a její roční obrat přesahuje 250 milionů Kč (2008). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně
a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě. Více informací najdete na www.pcs.cz

a www.pcs.sk .

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky