Společnost Prestigio uzavřela strategické partnerství se společností Archos, specializující se na tablety

7. 1. 2011

[Tisková zpráva] Limassol / Paříž. Prestigio, mezinárodní výrobce stylových produktů pro digitální domov i kancelář, uzavřel dohodu o partnerství se společností Archos, lídrem na trhu s přenosnými přehrávači a vítězem ocenění za technologickou inovaci.

Prvními výsledky tohoto partnerství bude v únoru 2011 produkto­vá řada 7”  a 10” Prestigio MultiPad internet tablet PC, založená na systému Android. Nové produkty bude spojovat inovace a technická vyspělost Archosu a stylový design Prestigio. V porovnání s konkurencí nabídne nový Prestigio Multipad  vynikající poměr mezi cenou a výkonem. Uzavřená Dohoda o partnerské spoluprací zahrnuje regiony střední a východní Evropy a země bývalého Sovětského svazu.

“U společnosti Archos jsme našli skvělého partnera k rozšíření našeho produktového portfolia. V mnoha zemích již máme vedoucí pozici na trhu s GPS navigacemi a čtečkami elektronických knih. Tablet PC v Prestigio designu je tak logicky dalším krokem”, říká Yuri Antoshkin, COO  Prestigio.

“Jsme rádi, že Prestigio umožní využití technologie Archosu v nových oblastech”, dodává Loic Poirier, COO  Archos.

Prestigio MultiPad bude k dispozici s multimediálním obsahem a širokou škálou aplikací, a to předinstalovaný nebo připravený ke stažení z AppsLib a Media.Prestigi­oPlaza.com.

O společnosti ARCHOS

Společnost Archos založená v roce 1988 působí v USA, Evropě a Asii. Je evidována u  Euronext Paris v části C, kód ISIN FR0000182479. V roce 2000 představila MP3 přehrávač JukeBox 6000 s pevným diskem. Od té doby došlo k velké revoluci  u zařízení spotřební elektroniky. V roce 2003 uvedl Archos jako první přenosný video přehrávač s možností nahrávání z TV,  bezdrátovým přenosem obrazu a dotykovou obrazovkou u přenosných media přehrávačů. V roce 2008, byl spol. ARCHOS představen první Internet Media Tablet, nabízející zákazníkům nekompromisní přístup k internetu, filmům, fotkám, videu, hudbě a televizi, a to kdykoliv a kdekoliv. V současné době ARCHOS nabízí Internet Tablet, PC Tablet, Netbooky a MP3/MP4 přehrávače.

O společnosti PRESTIGIO

Značka Prestigio přináší  na trh exkluzivní kom­binaci elegance, vysoké kvality produktů, moderní technologie a designu, a to do více než 70 zemí. Prestigio usiluje o poskytnutí inovativních a spolehlivých produktů k uspokojení rostoucí poptávky po dostupných, moderních IT produktů a spotřební elektroniky. Produktové portfolio zahrnuje GPS navigace, PC, zařízení pro ukládání dat, elektronické čtečky knih,  příslušenství Apple atd.

Pro více informací  navštivte www.prestigio.cz , www.prestigio.com

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte