Společnost T-Systems představila nové složení managementu celé skupiny

[Tisková zpráva] Hagen Rickmann se stal šéfem odpovědným za služby a řešení. Ulrich Meister se stal šéfem divize Systémová integrace v T-Systems.

Generální ředitel společnosti T-Systems, Reinhard Clemens, dokončil obměnu týmu vrcholových manažerů  a nastavil další směřování k rozvoji firmy významného evropského poskytovatele ICT služeb. Dozorčí rada společnosti potvrdila jmenování Hagena Rickmanna, který dříve zastával funkci šéfa inovací, na jeho novou pozici manažera odpovědného za služby a řešení. Součástí TOP managementu se také stal Ulrich Meister, který má na starost systémovou integraci. Dozorčí rada také potvrdila Dietmara Wendta jako šéfa obchodu. Georg Pepping a Klaus Werner nadále pokračují ve svých pozicích manažera HR, resp. finančního ředitele.

Nová jmenování jsou potvrzením směřování, kterým se společnost s aktuální strategií vydává. Do budoucna bude společnost strukturována na obchodní, servisní a výrobní jednotky a systémovou integraci. To přispěje k jasnému stanovení odpovědností a tato struktura zajistí další růst. Zároveň umožní poskytování konzistentních a kvalitních služeb za nejlepší cenu pro zákazníky na celém světě.

Nová struktura orientovaná  na služby a podporu zákazníků vznikla ihned po jmenování  Hagena Rickmanna (41). Rickmann přišel do společnosti T-Systems v roce 2009 jako manažer odpovědný za portfolio a inovace. Hagen Rickmann dříve pracoval ve společnosti EDS. V roce 2008 se podílel na integraci EDS do společnosti Hewlett Packard GmbH.

Ulrich Meistner (51) již  působil jako šéf Systémové integrace jako úspěšný  nástupce Ferriho Abolhassana a v této činnosti i nadále pokračuje. Na manažerskou pozici v
            T-Systems se dostal v roce 2005.

„Společnost T-Systems získala mnoho velkých zakázek, především v uplynulých dvou letech, a díky tomu trvale roste,“ řekl Reinhard Clemens. „Naše nová struktura je postavena tak, aby podporovala růst a efektivitu a nabídla našim zákazníkům nejvyšší možnou kvalitu řešení a služeb.“

O společnosti T-Systems

Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy.

T-Systems Czech Republic nabízí síťově orientovaná ICT řešení a služby zahrnující systémovou integraci, implementaci a provoz ICT systémů. Zaměřuje se především na podnikovou klientelu, a to jak na nadnárodní koncerny s celosvětovou působností, tak i na významné lokální podniky včetně řešení pro veřejnou správu. V roce 2010 činily výnosy společnosti přes tři miliardy korun.

Skupina T-Systems patřící do koncernu Deutsche Telekom AG je jedním z vedoucích evropských poskytovatelů služeb a řešení informačních a komunikačních technologií (ICT) pro podnikové zákazníky s podporou inovativních řešení pro propojenou budoucnost obchodu a společnosti. Skupina má 47.600 zaměstnanců ve více než 20 zemích světa a její výnosy v roce 2010 činily 9,1 miliardy euro.

Služby společnosti T-Systems představují pro zákazníky optimalizaci procesů, zlepšení kvality a snížení nákladů na oblast interních ICT systémů. To ve svém důsledku poskytuje zákazníkům vyšší flexibilitu a možnost koncentrace na jejich hlavní předmět činnosti.

Informace o společnosti a jejích službách najdete na internetových stránkách www.t-systems.cz nebo na mezinárodních stránkách www.t-systems.com.

O skupině  Deutsche Telekom

Skupina Deutsche Telekom je jedním z předních světových poskytovatelů integrovaných ICT služeb pro více než 129 miliónů mobilních zákazníků, 36 miliónů zákazníků fixních služeb a více než 16 miliónů širokopásmových služeb. Skupina poskytuje produkty a služby pro pevné i mobilní sítě, internetové a IPTV zákazníky. Pro firmy zajišťuje skupina širokou škálu ICT řešení. Deutsche Telekom působí ve více než 50 zemích světa a má 247.000 zaměs­tnanců. Tržby generované v roce 2010 dosáhly výše 62,4 miliardy euro – z toho více než polovina mimo Německo.

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč