Společnost Tieto spouští služby cloudu pro oblast testování

[Tisková zpráva] Nově uvedené služby čerpají z výhod řešení IBM Rational a technologií Tieto

Praha, Ostrava – 12. listopadu 2010 – Společnost Tieto, přední evropský poskytovatel IT služeb, uvedla ve spolupráci s IBM na trh nové řešení založené na portfoliu nástrojů pro řízení kvality IBM Rational. Zákazníkům ze všech odvětví umožňuje přesunout jejich zkušební IT prostředí do cloudu s tím, že potřebné licence na software a poradenské služby si mohou objednat podle potřeby.

V loňském roce byla tato služba spuštěna v Dánsku a nyní je součástí globálního portfolia Test Tool as a Service (TTaaS) společnosti Tieto.

Zkušební nástroj jako služba umožňuje společnostem optimalizovat jejich rozpočty na IT díky flexibilnímu modelu úhrady podle využívání, který se přizpůsobí jejich konkrétním nárokům na zkušební nástroje. Zkracuje dobu potřebnou k uvedení na trh a umožňuje společnostem nakupovat licence na software, hardwarovou kapacitu i poradenské služby podle potřeby. Umožňuje tak zákazníkům soustředit se na jejich hlavní činnost a přitom využívat nejlepší testovací řešení svého druhu s úhradou podle skutečného využití.

TTaaS spojuje odbornost společnosti Tieto v oblasti poradenství, kapacitních služeb a provozu zkušebních prostředí s testovacími softwarovými nástroji předních dodavatelů.

„Přidání nástrojů IBM Rational do portfolia TTaaS je zřejmým přínosem pro naše zákazníky, neboť nabízíme širší paletu nástrojů, které jsou k dispozici nepřetržitě, velmi flexibilně a s předvídatelnými náklady. Jako obchodní partner IBM na úrovni Premium má Tieto bohaté zkušenosti s nástroji IBM Rational. Díky tomu jsme schopni společně vytvářet efektivní a inovativní řešení pro naše zákazníky,“ říká Iva Brandejsová, ředitelka Testing sekce společnosti Tieto v České republice.

„Z portfolia Test Tool as a Service, prostředku ke snížení nákladů spojených s testováním nových softwarových aplikací, budou mít užitek zákazníci v nejrůznějších odvětvích,“ dodává Sandy Carter, viceprezident IBM pro obchodní partnery v oblasti softwaru. „Využitím řešení pro řízení kvality IBM Rational – spolu se službami  cloud technologií společnosti Tieto – mohou chytré firmy přistupovat k těmto zdrojům pouze tehdy, když je potřebují, a soustředit své investice na základní podnikatelské potřeby.“

O společnosti Tieto

Tieto je společnost poskytující  služby v oblasti IT, výzkumu a vývoje a poradenství. Se 17 000 odborníky jsme jedním z největších poskytovatelů IT služeb v severní Evropě a jsme přední světovou společností ve vybraných odvětvích. Tieto se zaměřuje na poskytování služeb velkým a středně velkým organizacím. Úzce spolupracujeme s řadou předních světových společností a organizací a rosteme společně s nimi. Akcie společnosti jsou obchodovány na burzách NASDAQ OMX v Helsinkách a Stockholmu. Další informace najdete na adrese www.tieto.cz

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný