Společnost Trend Micro otevřela zastoupení v České republice

[Tisková zpráva] Praha, 7. února 2008 — Společnost Trend Micro Incorporated (TSE: 4704), leader na trhu síťového antivirového softwaru a hardwaru a softwaru pro zabezpečení internetového obsahu a souvisejících služeb, ohlásila, že začátkem roku 2008 otevřela v Praze pobočku pro Českou a Slovenskou republiku.

Otevření kanceláře Trend Micro v Praze vychází ze záměrů firmy decentralizovat řízení regionu CEE – centrální východní Evropy a přenést je z Mnichova do jednotlivých zemí regionu s cílem lépe uspokojit lokální potřeby svých zákazníků.

Globální strategií firmy je posunout činnost Trend Micro od vývoje a prodeje bezpečnostních produktů a řešení k poskytování služeb v této oblasti. Trend Micro se celosvětově transformuje od produktově orientovaného výrobce a prodejce k firmě poskytující komplexní předprodejní, prodejní a bezpečnostní služby s ohledem na specifické požadavky zákazníků.

„Společnost Trend Micro působí na českém a slovenském trhu dlouhodobě prostřednictvím autorizovaných distributorů a prodejních partnerů. Pražská pobočka bude tento model i nadále rozvíjet a podporovat. Současně je naším prioritním úkolem přímá podpora klíčových zákazníků, předprodejní podpora, konzultace v oblasti počítačové bezpečnosti, vzdělávání, školení partnerů i IT bezpečnostních odborníků a podpora rozvoje obchodu partnerů,“ řekl Josef Holub, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku.

Trend Micro se bude v České a Slovenské republice i nadále orientovat zejména na velké korporátní zákazníky. Nicméně zaměří se i na segment středních a malých firem, kterým chce nabízet plnohodnotná řešení a služby, jaké nabízí velkým zákazníkům, a dále na poskytovatele hostovaných a outsorcovaných služeb.

Úkolem pražské pobočky bude také rozvíjet partnerský program AFFINITY, který zjednodušuje zapojení nových partnerů do tohoto programu, zlepšuje podmínky pro společný vývoj obchodu a zároveň usnadňuje čerpání zdrojů a výhod stávajícím, autorizovaným partnerům.

„Affinity program poskytuje kromě lukrativních marží také podpůrné nástroje jak pro zviditelnění prodejce na trhu, tak pro zajištění vysoké technologické úrovně. Pomáháme partnerovi generovat nové obchodní příležitosti několika způsoby: získat potenciálního zákazníka, provést obchodníka celým výběrovým procesem od vypracování mnohdy složitých nabídek, přes poskytnutí demo-zařízení a kompetentního spolupracovníka, který pomůže řešení předvést a pomoci uzavřít obchod a poskytne i následnou postprodejní podporu,“ uvedl Josef Holub, Country manager pro Českou a Slovenskou republiku.

Pobočka Trend Micro pro Českou a Slovenskou republiku má kancelář v Business Centru Burzovního paláce, Rybná 682/14, 110 05 Praha 1, tel.: +420 222 191 331, e-mail: josef_holub@tren­dmicro.com

Autorizovanými distributory Trend Micro pro Českou republiku jsou společnosti DNS a.s a RRC-CZ s.r.o. Pro Slovenskou republiku je to DNS a.s.

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat