Společnost TrustPort, a.s. se přestěhovala do nového sídla

[Tisková zpráva] Brno 30. 6. 2008 – Společnost TrustPort, a.s., významný producent bezpečnostních řešení, se přemístila do nových kancelářských prostor v Spielberk Office Centre.

Změna sídla firmy TrustPort je součástí dlouhodobého plánu společnosti Cleverlance, jejíž je společnost TrustPort dceřinou firmou. Bude tak umístěna v těsné blízkosti brněnské pobočky Cleverlance, která se do stejné budovy přistěhovala v průběhu prosince 2007.

Od pondělí 30. 6. 2008 působí společnost TrustPort, a.s. na této adrese (platí pro veškerou korespondenci i osobní návštěvy):

TrustPort, a.s.
Holandská 878/2
639 00 Brno

Přestěhováním do nových kancelářských prostor, získají zaměstnanci TrustPort, a.s. možnost pracovat na jednom z nejreprezen­tativnějších míst v brněnské metropoli. Mimo moderních pracovních prostor bude výhodou i umístění Spielberk Office Centre v blízkosti centra města Brna, což jistě ocení i partneři a zákazníci společnosti TrustPort.

O společnosti TrustPort, a.s.
TrustPort, a.s. vznikla v březnu 2008 vyčleněním vývojové divize ze společnosti AEC. Patří do skupiny Cleverlance, která se řadí mezi největší středoevropské IT společnosti.

TrustPort je významným producentem a dodavatelem profesionálních řešení a produktů z oboru informačních a komunikačních technologií, především z oblasti IT security.

V nabídce TrustPort najdete vlastní bezpečnostní řešení řady TrustPort® zahrnující antivirovou, antispamovou a antispywarovou ochranu jak na úrovni koncových stanic, tak i na vstupní bráně do internetu, kde je možné ji doplnit i o TrustPort® WebFilter – kontrolu obsahu navštěvovaných webových stránek. Produktové portfolio je dále doplněno o řešení certifikační autority, PKI a další.