Společnosti Alcatel-Lucent, Avaya, DiVitas, Packeteer, Sourcefire, Strix a Zeus získaly ceny „Technology Leaders 2007“ od NetEvents

3. 3. 2007

[Tisková zpráva] Evian, Francie, 23. února 2007: Sedm společností obdrželo ceny „Technology Leader“ za rok 2007 od organizace NetEvents na prestižním banketu pro vítěze, pořádaném minulou noc v nádherném prostředí s výhledem na hory a jezera ve francouzském městě Evian. Jako součást akce NetEvents European Press & Analyst Summit 2007 byly letošní ceny za obchodní a technologické úspěchy předány šéfredaktorem NetEvents panem Manekem Dubashem v luxusní restauraci La Verandah hotelu Evian Royal Resort. Výtěžek z udílení cen ve výši 32 000 dolarů bude předán organizacím American Cancer Society a Prostate Project Foundation na výzkum rakoviny.

Podle nezávislé poroty, složené z průmyslových analytiků a významných zástupců tisku z více než 30 evropských médií, obdržela společnost Zeus titul „Most Innovative Technology Company“, dalších šest vítězů ceny „Product of the Year 2007“ bylo oceněno následovně: Produkt Real-time Network Awareness (RNA) od Sourcefire vyhrál kategorii „Security Product“ za „nejucelenější řešení ze všech tří kandidátů … všestranný produkt, který poskytuje důkladné zabezpečení vhodné pro většinu uživatelů“. Řešení Mobile-to-Mobile Convergence (MMC) od DiVitas získalo cenu „Wireless Mobility Product“ za „velmi zajímavé vizionářské řešení“. Cena „IP Telephony Product“ byla udělena řešení Avaya Quick Edition za „snadno instalovatelný a jednoduše použitelný produkt, který vybavuje IP telefony funkcemi IP telefonní ústředny s využitím technologie P2P a odstraňuje potřebu samostatného serveru“. Výhercem ceny „Enterprise Product“ se stala společnost Packeteer s Mobiliti 6.0, oceněná za „dobrou synchronizaci pro laptopy“ a „iShared, vrchol působivého komplexního řešení“. Společnost Alcatel-Lucent převzala cenu „Carrier Product“ za svůj 7750 Service Router, posouzený jako „dobrý spolehlivý produkt s mnoha možnostmi… dobrou rozšiřitelností a zabezpečením… který nabízí frame relay, podporu ATM a QoS“. Letošní cena „Metro Product“ pak byla udělena společnosti Strix za její „inovativní nízkonákladovou mesh síť, nabízející vysokou odolnost“.

„Nyní jsme shromáždili 64 000 dolarů pro tyto dvě velmi užitečné dobročinné organizace a ocenili je tak stejně jako společnosti, které obdržely jedny z nejprestižnějších cen IT průmyslu v Evropě,“ řekl Mark Fox, zakladatel NetEvents. „Chtěli bychom poděkovat evropské tiskové a analytické komunitě za pomoc, která přinesla našim cenám takový úspěch. Ceny NetEvents Technology Leader jsou pro vítěze významným uznáním, protože jsou posuzovány více než 30 předními technologickými tiskovými periodiky a analytiky – více než u jakéhokoli jiné evropské ceny za technologii.“

Vitalia.cz: Láska na vozíku: Přitažliví jsme pro tzv. pečovatelky

Láska na vozíku: Přitažliví jsme pro tzv. pečovatelky

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla